Érdekes és izgalmas programokra vágysz? Merülj el hazánk csodáiban

színház fesztivál mozi programajánló Művészetek Völgye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, fesztivál, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. 

Művészetek Völgye

Kapolcs

Július 22 - Július 31.

Most pénteken kezdődik a 26. Művészetek Völgye. Július 22. és július 31. között a Balaton-felvidék három településén, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden a művészet szerelmeseit kényeztetik 10 napon át. A gyönyörű környezet megismerését változatos előadások, játékok és túrák segítik. A települések között Csigabusz közlekedik, a programválasztást a helyszínen is megtalálható műsorfüzetek, valamint a fesztivál megújult mobil alkalmazása könnyítik.

Forrás: All rights reserved/Vera Deak

Peter Farago & Ingela Klemetz-Farago: Women In Chanel / Nők Chanelben

LUDWIG Múzeum

Július 8 - Szeptember 11.

A szekszárdi születésű Peter Farago és a svéd Ingela Klemetz-Farago vizionárius kettősét a jelenkori divatfotózás legkreatívabb csapatai között tartják számon. A Chanel divatcéggel való egyedi együttműködés keretében a két fotós komplex divatban elmesélt sztorikat kreált, amelyekben Közép-Európa és Lengyelország legkeresettebb szupermodelljei szerepelnek.

Foto: Hirling Balint - Origo

Star Trek - Mindenen túl

A Cinema City összes mozijában

A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.