Ma lenne 65 éves Robin Williams!

Forrás: AFP/Joel Robine -
emlékezés évforduló Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt mindenkit ledöbbentett Robin Williams halálhíre. Állítólag súlyos betegsége miatt dobta el magától az életét. Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas amerikai komikus ma lenne 65 éves.

1951. július 21-én született Chicagóban a világ egyik legnagyobb komikusaként ismert színész. Pályafutását is egyedülálló, improvizációs humorának köszönheti, amivel sokszor fellépett. Első szerepe olyan sikeres lett, hogy saját sorozatot kapott, ami 1978-tól1982-ig ment. A címe Mork & Mindy volt, magyarul Egy úr az űrből címmel adták.

Forrás: AFP/Joel Robine

Széles vászonra először a Popeye című filmben került 1980-ban, majd drámai oldalát csillogtatta meg 1982-ben, a Garp szerint a világban Glenn Close oldalán. Csillaga akkor emelkedett a legmagasabbra, amikor a Jó reggelt, Vietnam!-ban lemezlovast alakított. Olyan sikeres filmekben szerepelt, mint a Holt költők társasága, az Ébredések, vagy a A halászkirály legendája. Ezeken kívül is rengeteg, nagy sikerű moziban szerepelt. Halála az egész világot megrendítette, Robin Williams holttestét az asszisztense találta meg, egy övvel a nyakán a hálószobában. A csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett pedig egy zsebkést találtak, de a hivatalos vizsgálatok szerint a halálát fulladás okozta.

Ennyit változtak a Barátok közt sztárjai az elmúlt 18 évben http://www.life.hu/kult/20160720-baratok-kozt-18-ev-alatt-ennyit-valtoztak-a-sztarok-varga-izabella-varkonyi-andras-szoke-zoltan.htmlAz RTL Klub sorozata 1998. október 26-a óta van képernyőn, 2016. július 21-én érkezik a 8000. epizód. Az első részben feltűnt színészek közül már csak Varga Izabella, Várkonyi András, Szőke Zoltán és Tihanyi Tóth Csaba szerepel, a többiek idővel elhagyták a szériát. Kult--Paul Potts: "Nem akarok érzelmileg túlterhelt lenni" http://www.life.hu/kult/20160718-paul-potts-interju-a-sztar-sokaig-onbizalom-hianyos-volt-az-elso-britain-s-got-talent-nyertese.htmlA 45 éves énekes a "sztárélet" előtt az anyagi csőd szélén állt. Miközben felesége a végrehajtóktól rettegett, a férfi feldobott egy aprópénzt. Fej vagy írás? Úgy döntött, ha fejet mutat az érme, benevezi magát az éppen akkor induló televíziós tehetségkutató vetélkedőbe. Így lett. Ma már elismert művész, aki az első Britain's Got Talent nyerteseként került a köztudatba. Hamarosan hazánkba érkezik, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik fellépője legyen. KultAFP4 dal Somló Tamástól, amiket sosem feledünk: így búcsúzunk a legendátólhttp://www.life.hu/kult/20160719-somlo-tamas-zenesz-emlekere-ime-nehany-kedvenc-dalunk-tole.html68 évesen elhunyt Somló Tamás. A legendás énekes halálával egy igazi legenda távozott a magyar zenei életből. Mi a 4 kedvenc dalunkkal búcsúzunk tőle. Kult--Megtudtuk kivel költözik össze Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/kult/20160719-indul-a-muveszetek-volgye-fesztival-megtudtuk-kivel-koltozik-ossze-harcsa-veronika-enekesno.htmlKülönleges találkozásokra lehet számítani idén a Művészetek Völgyében! KultOrigoUtánam, Srácok! 40 év után találkoznak a kultikus sorozat szereplőihttp://www.life.hu/kult/20160718-utanam-sracok-szereploi-40-ev-utan-talalkozhatnak-szergej-jelisztratov-losonczi-gabor.htmlNagy dobásra készül Szergej Jelisztratov. Eldöntötte, hogy 40 év után összetoborozza az egykori gyerekszínészeket, többek között az Utánam, Srácok! szereplőit is. Kult--Korda György: "Ennyi év után még mindig gyomoridegességem van"http://www.life.hu/kult/20160716-korda-gyorgy-es-balazs-klari-felleptek-az-efott-on-video.htmlIdén is több ezren vesznek részt Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválján, az EFOTT-on. Ha nem is lehetsz részese a bulinak, tarts velünk, odarepítünk!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.