Mint a hurrikán Szerelemben, háborúban Két hét múlva örökké Sandra Bullock Ház a tónál Aludj csak, én álmodom születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock az a színésznő, aki képes arra, hogy egy egész estés mozin át kacagtassa a közönséget, ahogy arra is, hogy könnyeket csaljon a nézők szemébe. Mégis talán a romantikus filmekben van igazán otthon.

A színésznő már gyerekkora óta a színészi pályára készül, így aztán nem is tartott sokáig, hogy felfedezzék. Már a vizsgaelőadásán is felkeltette a a filmesek figyelmét, ezt követően sorra kapta a szerepeket. Az igazi nagy áttörést 1994-ben a Féktelenül című filmje jelentette. Ennek köszönheti az Aludj csak, én álmodom című film főszerepét. Íme, azok a romantikus mozik Sandra Bullocktól, amik nagy hatással voltak a közönségre.

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Aludj csak, én álmodom - 1995


Lucy nagyon magányos életet él, a metrón árulja a jegyeket. Egyedüli boldogsága egy kedves fiú, aki minden nap elrobog előtte. Egy nap Peter beesik a vágányok közé, Lucy pedig megmenti őt. A kórházba is ellátogat, ahol a fiú kómában fekszik, a családjának pedig Peter barátnőjeként mutatkozik be. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Lucy beleszeret Peter bátyjába.

Aludj csak, én álmodom Forrás: The Picture Desk/n/a/Mike Weinstein

Szerelemben, háborúban - 1996


A világháború már a vége felé jár, de az amerikaiak olasz szövetségeseik kérésére vöröskeresztes ápolókat küldenek a háborús zónába, köztük Agnes von Kurowsky nővért is. Ott teljesít szolgálatot a 18 éves Hemingway is, hol haditudósítóként, hol mentősofőrként, s előszeretettel látogat a frontvonalba. Egy lövészárokba becsapódó gránát megöl mindenkit körülötte, a súlyos sérülése ellenére viszont Ernie megmenti egy olasz katona életét. Kórházba kerülve ismerkedik meg a nála hét évvel idősebb Agnesszel, aki hősnek kijáró bánásmódban részesíti, a lány kegyeiért azonban mások is versengenek.

Szerelemben, háborúban Forrás: Origo

Mint a hurrikán - 1999


Megvolt a legénybúcsú, és Ben New Yorkból útnak indul Savannah-ba, hogy oltár elé vigye szíve választottját, és kimondja a boldogító igent, ezzel elkötelezze magát egy életre. Ő a legboldogabb ember a világon, mert még nem sejti, hogy egy valóságos természeti katasztrófa tart felé. Sőt, már itt is van, épp most ült le mellé a repülőn. Úgy hívják, Sarah, aki egy őrjítően csinos és elsöprő erejű nő.

Mint a hurrikán Forrás: Origo

Két hét múlva örökké 2002


George Wade New York egyik vezető ingatlanfejlesztési vállalatának felelős pozícióját tölti be, viszont bátyja, Howard nem nézi jó szemmel testvére hóbortját. George ugyanis minden jogásznővel kikezd és amikor meghódított nő valami hibát vét, Howardra vár, hogy kirúgja a hölgyet. Most azonban betelt a pohár, Howard választás elé állítja öccsét: alkalmaz végre egy komoly ügyvédet, vagy búcsút mondhat a részvényeinek. Így kerül a céghez Lucy, a Harvardon végzett, intelligens, stratégiai elmével megáldott ügyvéd, akinek megvannak a saját elképzelései a főnökét illetően.

Két hét múlva örökké Forrás: Origo

Ház a tónál - 2006


Kate a munkája miatt kénytelen megválni a gyönyörű tóparti házától, a postaládában hagy egy üzenetet a következő bérlőnek, melyben arra kéri őt, hogy az oda érkező leveleit továbbítsa neki, valamint felhívja a figyelmét a tappancsnyomokra, amik már ott voltak, amikor ő beköltözött. Alex az építész elolvassa az üzenetet, azonban megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál, tappancsnyomok nélkül. Később egy kóborkutya jár a ház felé, miközben Alex festeget, és pont ott hagy nyomokat, ahol Kate írta. Alex előveszi a levelet és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

Ház a tónál Forrás: The Picture Desk/n/a/Peter Sorel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.