Szívek szállodája Netflix Gilmore Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb örömére hét évad után folytatódik a Szívek szállodája, és már nem is kell olyan sokat várni, hogy újra beköltözzön a gyorsan beszélő anya-lánya páros a nézők otthonaiba. Közzétették az első előzetest, és felfedik a bemutató dátumát is!

Évek óta imádkoznak a Szívek szállodájának rajongói a folytatásért, a Netflix pedig meghallotta ezt a kétségbeesett könyörgést. Bombaként robban a hír, amikor kiderült, hogy új részeket forgatnak a sorozathoz.

Forrás: Youtube

A 4 epizód egy-egy évszakot mutat be, az első télen, az utolsó pedig ősszel fog játszódni. Végül minden fontos szereplő csatlakozott a sorozat felélesztéséhez, de így is van olyan, akit sajnos nem fogunk látni. A Richard Gilmore-t alakító színész, Edward Herrmann másfél évvel ezelőtt hunyt el. Örömhír viszont, hogy végre közzétették az első előzetest, az Egy év az élet címmel kikerülő 8. évadhoz. Az is kiderült, hogy mikortól lesz elérhető a Netflixen: november 25-étől lehet újra ráfüggni a Gilmore-lányokra.

Ennyit változtak a Szívek szállodája sztárjai 16 év alatt - Fotók!

Sokan a szívükbe zárták a népszerű sorozat temperamentumos, jég hátán is megélő Lorelaiját és lányát, Roryt. A rajongók legnagyobb örömére hamarosan újra a képernyőkre kerül a Szívek szállodája, amelynek szereplői elég sokat változtak az évek alatt. Nézd meg, mennyit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.