Unatkozol? Vedd nyakadba a várost, és merülj el az izgalmakban

színház kultúra mozi programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

A pofon egyszerű, avagy egy szerencsés néző viszontagságai

Augusztus 6.

Kultkikötő

Augusztus 6-án, szombat este a balatonföldvári Kultkikötőben látható L'art pour l'art Társulat A pofon egyszerű, avagy egy szerencsés néző viszontagságai című előadása. Szó lesz súlyos önértékelési zavarokról, lábakról, Csajkovszkij b-moll zongoraversenyéről, a Besenyő családról szerelmi civódás, illetve balett óra és hajótörés szempontjából. Az elmaradhatatlan és fergeteges vetítéseket vicces jelenetek szakítják meg, például egy finn bábeposz. Sajnos megjelenik Naftalin Ernő, Pandacsöki Boborján, valamint Frigid Mirtill, és persze ott lesz a Költő, és Edebede bácsi is. A színházi estet egy fergeteges finálédal zárja a párizsi Moulin Rouge revütáncosainak közreműködésével.

Forrás: Dreamstime

Picasso - Alakváltozások, 1895-1972

Magyar Nemzeti Galéria

Április 22 - Augusztus 28.

A 20. század legnagyobb hatású művészének szentelt, Picasso - Alakváltozások, 1895 - 1972 című tárlat, amelyet a párizsi Musée National Picassóval együttműködésben szervez a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria, 2016. április 22-től látható Budapesten.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A kis kedvencek titkos élete

A Cinema City összes mozijában

Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.