Hűha! Fantasztikus előzetessel csábít a moziba az új Star Wars

Star Wars látványosság film forgatás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hihetetlenül látványos, kétperces ízelítőt először az amerikai NBC tévécsatornán adták le, majd azonnal felkerült a Star Wars hivatalos YouTube-csatornájára. 

Az időben a harmadik és a negyedik epizód között játszódó Zsivány Egyes a lázadók egy csoportjáról szól, akik lehetetlen küldetésre indulnak: a Halálcsillag terveit kell ellopniuk. Tehát a film gyakorlatilag a Csillagok háborúja elején futó felvezető szöveg első néhány mondatában leírt eseményeket dolgozza fel: Javában dúl a polgárháború. Titkos támaszpontjukról a felkelők először hajtottak végre sikeres támadást a gonosz Galaktikus Birodalom ellen. Az ütközet során hírszerzőik megkaparintották Birodalom csodafegyverének titkos terveit.

Őrült programok a Szigeten – ettől garantáltan eldobod az agyadhttp://www.life.hu/kult/20160810-orult-programok-a-szigeten-telekom-buddy-luminarium-cirkusz-eroember-ji-csing-labirintus.htmlA Sziget Fesztivál idén is különlegesebbnél különlegesebb programokkal várja a koncertek és különleges élmények rajongóit. Íme, a legextrémebbek! KultOrigoSzínpadra vitték Szász Emese olimpiai aranyáthttp://www.life.hu/kult/20160807-a-zalaegerszegi-csardaskiralyno-eloadasba-belecsempesztek-amikor-szombaton-este-szasz-emese.htmlA zalaegerszegi Csárdáskirálynő előadásba belecsempészték, amikor szombaton este Szász Emese megszerezte hazánk első aranyérmét a riói olimpián. Kult--Twin Peaks akkor és most: nézd meg, mennyit változtak a szereplők! http://www.life.hu/kult/20160805-twin-peaks-galeria-ennyit-valtoztak-a-szereplok-az-elmult-evekben-fotok.htmlA Twin Peaks a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai televíziós sorozata volt, melyet David Lynch és Mark Frost neves rendezők készítettek. Bár eltelt több mint 20 év, a sorozat sikere még mindig töretlen. KultOrigo"Az űr a legvégső határ" - a legemlékezetesebb világűrben játszódó filmekhttp://www.life.hu/kult/20160801-a-legemlekezetesebb-vilagurben-jatszodo-filmek.htmlMár dübörög a mozikban a legújabb Star Trek-film, amely a széria legszebb hagyományaihoz méltóan az ismeretlen felfedezéséről és meghódításáról szól, természetesen a titokzatos világűrben. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a kedvenc, űrben játszódó filmjeinket – azokra koncentrálva, amelyekben nem idegen bolygókon, hanem valóban a kozmikus csillagközi térben bonyolódik a cselekmény. Kult--A ma 52 éves Sandra Bullock legszebb szerelmes filmjeihttp://www.life.hu/kult/20160726-sandra-bullock-52-eves-legszebb-szerelmes-filmjeit-valogattuk-ossze.htmlSandra Bullock az a színésznő, aki képes arra, hogy egy egész estés mozin át kacagtassa a közönséget, ahogy arra is, hogy könnyeket csaljon a nézők szemébe. Mégis talán a romantikus filmekben van igazán otthon. Kult--Ma lenne 65 éves Robin Williams!http://www.life.hu/kult/20160721-robin-williams-ma-lenne-65-eves-a-komikus-ongyilkos-lett-ket-evvel-ezelott.htmlKét évvel ezelőtt mindenkit ledöbbentett Robin Williams halálhíre. Állítólag súlyos betegsége miatt dobta el magától az életét. Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas amerikai komikus ma lenne 65 éves. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.