Micsoda siker! Dalt írtak Hosszú Katinka tiszteletére

Forrás: AFP/Odd Andersen -
úszónő dal Hosszú Katinka aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művet Balogh Tamás fiatal jazz-zongorista, zeneszerző készítette. A fiatal művész a Mission című számot már több hónapja megírta, de csak most sikerült technikailag kivitelezni a felvétel elkészítését. 

"Hosszú ideje nyomon követem Hosszú Katinka sikereit, kiemelkedő, amit elért, és ahogyan az eddigi pályáját most az olimpiai érmekkel megkoronázta. Nagyon inspiráló számomra az a szellemiség, hogy mindig képes új célokat kitűzni maga elé, amiket aztán rendszerint el is ér. Én a zenében ugyanerre törekszem. Régebben hajlamos voltam a halogatásra, de aztán -többek között az ő hatására- rájöttem, hogy csak "itt és most" van. Közhelyes, de mindent a jelenben kell elkezdeni" - mondta Tamás. A dalt most te is meghallgathatod!

A fantasztikus magyar sportoló már három arannyal büszkélgethet, melyről egy csodás fotót is posztolt!

Hűha! Fantasztikus előzetessel csábít a moziba az új Star Warshttp://www.life.hu/kult/20160812-az-uj-star-wars-minden-eddiginel-latvanyosabb-lesz-nezd-meg-az-elozetest-video.htmlA hihetetlenül látványos, kétperces ízelítőt először az amerikai NBC tévécsatornán adták le, majd azonnal felkerült a Star Wars hivatalos YouTube-csatornájára. Kult--Ma lenne 53 éves Whitney Houstonhttp://www.life.hu/kult/20160809-whitney-houston-53-eves-lenne-a-legnagyobb-noi-eloadora-emlekezunk-augusztus-9.htmlWhitney Houston a zene szeretetével született, családjában rengetegen foglalkoztak az énekléssel: édesanyja Cissy Houston Grammy-díjas soul- és gospelénekesnő, nagynénje Mary Jones énekesnő, keresztanyja Aretha Franklin tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő. Ilyen példaképek mellett nem csoda, hogy ő is a zene felé fordult. Tragikus halála az egész világot megrázta. Kult--Nem mind arany, ami fénylik: 10+1 legérdekesebb tény az olimpiákrólhttp://www.life.hu/kult/20160803-a-2016-os-sportesemenyt-rio-de-janeiroban-rendezik-meg-hamarosan-kezdodik-az-olimpia.htmlAlig ért véget a labdarúgó Európa-bajnokság, de a világ máris olimpiai lázban ég. A 2016-os sporteseményt Rio de Janeiróban rendezik meg, ami minden eddiginél emlékezetesebbnek ígérkezik. Az idei, 31. nyári olimpiai játékokra rekordszámú nevezés érkezett, összesen 206 ország delegálja sportolóit az eseményre. Kult--67 éves lett az első magyar űrhajós, Farkas Bertalanhttp://www.life.hu/kult/20160802-farkas-bertalan-67-eves-lett-az-elso-magyar-urhajos.htmlMind a mai napig részt vesz az űrkutatás népszerűsítésében Farkas Bertalan, aki valamivel több, mint 36 évvel ezelőtt indult el küldetésére. Kult--Ma lenne 65 éves Robin Williams!http://www.life.hu/kult/20160721-robin-williams-ma-lenne-65-eves-a-komikus-ongyilkos-lett-ket-evvel-ezelott.htmlKét évvel ezelőtt mindenkit ledöbbentett Robin Williams halálhíre. Állítólag súlyos betegsége miatt dobta el magától az életét. Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas amerikai komikus ma lenne 65 éves. Kult--Ennyit változtak a Barátok közt sztárjai az elmúlt 18 évben http://www.life.hu/kult/20160720-baratok-kozt-18-ev-alatt-ennyit-valtoztak-a-sztarok-varga-izabella-varkonyi-andras-szoke-zoltan.htmlAz RTL Klub sorozata 1998. október 26-a óta van képernyőn, 2016. július 21-én érkezik a 8000. epizód. Az első részben feltűnt színészek közül már csak Varga Izabella, Várkonyi András, Szőke Zoltán és Tihanyi Tóth Csaba szerepel, a többiek idővel elhagyták a szériát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.