Őrült arcok a Szigeten - Tuti, hogy ettől te is eldobod az agyad!

fesztivál Budapest Sziget Sziget 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Banán, középkori lovag, manók és szuperhősök - Vajon mi a közös bennük? Nos, mindannyian a 2016-os Sziget Fesztiválon tombolnak!

Sajnos Rihanna sokak szerint botrányos fellépésén nem sok látnivaló akadt - maximum az előtted álló tarkója -, de azért ne aggódj, a Sziget ezen kívül is rengeteg érdekességet kínál. Csütörtök éjszaka, Rihanna fellépését követően azonnal célba vettük a legközelebbi pultot, hogy egy jóleső, hideg itallal öblítsük le a koncert okozta keserű szájízt, útközben pedig rácsodálkoztunk a banán, manó, vagy épp Pókember szerelésbe bújt bulizókra. Ha esetleg lemaradtál, nézd meg galériánkat, és érezd át a Sziget-érzést!

/1608/_r_lt2016812181633

Kitört az első doppingbotrány az olimpiánhttp://www.life.hu/news/20160812-kitort-az-elso-doppingbotrany-rioban-az-olimpian.htmlEgy kínai úszónő az olimpia első doppinggal bukó versenyzője: Csen Hszin-ji a 100 méteres pillangóúszás döntője után bukott le. NewsThinkstockIttasan vezette a repülőt a pilótahttp://www.life.hu/news/20160811-megbukott-az-alkoholteszten-az-air-india-egyik-nemzetkozi-jaratanak-pilotaja.htmlA leszállást követő alkoholteszten megbukott az Air India indiai légitársaság egyik nemzetközi járatának pilótája, akit a vizsgálat idejére felfüggesztettek állásából. News--Megdöbbentő! A Verrasztó testvérek visszaléptek az olimpiátólhttp://www.life.hu/news/20160811-a-verraszto-testverek-visszaleptek-az-olimpiatol.htmlVerrasztó Dávid még szerda délelőtt döntött úgy, hogy nem indul el a 200 méteres vegyesúszás középdöntőjében, mert nincs olyan lelkiállapotban, hogy versenyezzen. Pár órával később testvére, Evelyn is lemondta a 4x200 méteres gyorsváltó döntőjét. Az ő döntésének oka egyelőre ismeretlen. News--Három rendőrre nyitottak tüzet Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160811-harom-rendorre-nyitottak-tuzet-rioban-egyikojuk-meghalt.htmlAz olimpia helyszíneit biztosította az a három elit osztagos rendőr, akik állítólag eltévedtek és egy drogkereskedők uralta környéken kötöttek ki, ahol rájuk is lőttek. Egyikőjüket fejbe lőtték, az orvosok jelenleg is küzdenek az életéért. News--A 2 éves kislány egy teadélutánnal lepte meg a rendőrt, aki megmentette az életéthttp://www.life.hu/news/20160805-a-keteves-kislany-egy-teadelutannal-lepte-meg-a-rendort-aki-megmentette-az-eletet.htmlEgy évvel ezelőtt Rowlett nyomozó a halál markából rántotta ki az akkor egyéves Bexley-, aki egy lenyelt érmétől fulladni kezdett. Ám úgy tűnik, hogy a kislány őrangyala nem aludt, ugyanis az arra járőröző rendőr, - amint a testére szerelt kamera felvétele is bizonyítja - megmentette az életét. Most, egy évvel később a kislány hálából egy teadélutánt rendezett a férfinak. NewsOrigoLeonardo DiCaprio a frászt hozta barátjára, Jonah Hillrehttp://www.life.hu/news/20160802-leonardo-dicaprio-rahozta-a-fraszt-baratjara-jonah-hillre.htmlLeonardo DiCaprio ezennel bebizonyította, hogy néha ő maga az ördög! A 41 éves színész nemrég úgy döntött, hogy nagyszerű ötlet, ha csúnyán ráijeszt barátjára, Jonah Hillre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.