Exkluzív sorozat: soha nem látott fotók az örök vadóc Madonnáról

fotó sorozat Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 58 éves Madonnáról rengeteg felvételt és képet láthattunk már, de olyanokat, mint ez, még soha. A maga természetességében láthatjuk a dívát, minden mesterséges beállítás nélkül.

Igazi kincsre bukkant raktárában Richard Corman fotós, aki több mint 30 évvel ezelőtt készítette el Madonnáról ezeket a felvételeket. A fényképész azt hitte, már régen elvesztek a képek, de egy véletlen folytán sikerült megtalálnia. 25 éves Madonna ezeken a fotókon, amiktől őszintébbek valószínűleg soha nem készítettek az energikus énekesnőről. Nem volt stáb, sem photoshop, csak a fényképész és Madonna.

Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman
Forrás: Richard Corman

Ma ünnepli születésnapját Egerszegi Krisztinahttp://www.life.hu/kult/20160816-egerszegi-krisztina-42-eves-lett-szuletesnapja-van-a-kicsi-lanynak-otszoros-olimpiai-bajnoknak.htmlA legfiatalabb olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina 1988 óta, ő a modern olimpiák egyik legsikeresebb magyar sportolója. Első ötkarikás győzelme, az egyik legemlékezetesebb is! KultAFPEz az igazi adrenalinbomba a Szigeten!http://www.life.hu/kult/20160816-a-szigeten-iranyitotornyot-szimbolizalo-epuletrol-lehet-leugrani-igazi-adrenalinbomba.htmlA repülőtéren lévő irányítótornyot szimbolizáló 18 emelt magas "épületet" nem csak nézegetni lehet! Ha felpörögnél egy kicsit, akkor mindenképpen ugorj egyet a magasból. KultOrigoA Sziget sokkal több, mint puszta zenei fesztiválhttp://www.life.hu/kult/20160816-a-sziget-fesztival-legnepszerubb-kulturalis-programjai.htmlA Szigetet természetesen elsősorban a zenekarok miatt látogatják az emberek, de azon kívül is akad bőven program, amiket nem érdemes kihagyni! Íme, a legnépszerűbbek. KultOrigoOlimpia a Szigeten - Vajon mennyire vannak képben a bulizók a magyar sikerekkel http://www.life.hu/kult/20160815-lenzser-oliver-a-sziget-fesztivalon-az-olimpiaval-kapcsolatos-kvizzel-keszult.htmlLenzsér Olivér, a Life.hu kissé őrült riportere a Sziget Fesztiválon járt, és arra volt kíváncsi, hogy az ott bulizó fiúk-lányok mennyire vannak képben, ami a riói olimpián elért magyar sikereket illeti. KultOrigoA Muse alatt értettem meg, mi az a tömegpánikhttp://www.life.hu/kult/20160815-a-muse-koncert-a-2016-os-szigeten.htmlMár Sigur Rós előtt lehetett sejteni, hogy a Nagyszínpad tömege nem az izlandi elszállós postrockbanda kedvéért igyekszik annyira odatuszkolni magát az első sorba, és lóbálják a Muse-os pólójukban a Matt Bellamy képével díszített párnájukat. A szombat este tehát egyértelműen a Muse miatt volt érdekes a Sziget népének, ahonnan végül ellentmondásos érzésekkel távoztunk. KultFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy drukkolnak a fesztiválozók az olimpikonoknakhttp://www.life.hu/kult/20160812-sziget-fesztival-szorakozok-igy-drukkolnak-az-olimpikonoknak.htmlA Sziget fesztiválon szórakozókat kérdeztük arról, két koncert között hogyan drukkolnak az olimpikonoknak. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.