Ma ünnepli 80. születésnapját Robert Redford

Forrás: AFP/Theo Wargo -
színész pénz Robert Redford születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Redford 50 éve foglalkozik a színészettel, azelőtt azonban a festészetből próbált megélni. Ott nem ért el jelentős sikereket, ezért is fordult a színpad felé a mi legnagyobb szerencsénkre. Ha nem így történik, szegényebbek lennénk egy ilyen nagy sztárral.

Kerek születésnapot ünnepel Robert Redford, augusztus 18.-án betöltötte a 80. életévét. Az örökifjú színészóriást számos nagy szerepben láthattuk, de azért a kezdetek számára is döcögősen indultak. Kiábrándult Amerikából, ezért nyakába vette Európát, ahol alkalmi munkákból élt.

Forrás: AFP/Theo Wargo

Később a festészettel foglalkozott, de abban nem bizonyult kivételes tehetségnek, nem úgy, mint a színészetben. Habár vitathatatlan, milyen talentum is Robert Redford, ebben a szakmában se kényeztették el az elején. Még

ő maga is meglepődött az első gázsiján.

A fiatal Redford egy TV-s kvízműsorban szerepelt először. A stáb nem tudhatta, hogy éppen egy legenda születik, így aztán azt a szerény, 75 dolláros fizetségét sem adták neki oda, helyette egy horgászbotot kapott a munkáért.

Forrás: AFP

Nem kellett azonban sokáig várni a sikerre, de szerencsétlenségek azért többször történtek vele. A Verseny a lejtőn című film forgatása előtt 10 nappal például megsérült. Redford úgy döntött, hogy kipróbálja az egyik snowmobile-t. Rossz ötlet volt, hiszen óriásit borult a motoros szánnal, aminek következtében térdsérülést és ínszalagszakadást szenvedett. Szerencsére azonban a forgatás kezdetéig sikerült felépülnie!

Robert Redford karrierje során rengeteg filmben játszott, mint például az Ilyenek voltunkban, a Tisztességtelen ajánlatban vagy a Folyó szeli kettében.

Számos filmje fennmarad az idők végezetéig. 80 évvel ezelőtt egy legenda született meg.

Így vélekednek a külföldiek a magyar olimpikonok sikereirőlhttp://www.life.hu/kult/20160817-a-magyar-olimpokonok-rioban-nyujtott-teljesitmenyet-meltatjak-a-kulfoldiek-es-magyarok-egyarant.htmlA magyar olimpikonok nagyszerű teljesítményére az egész világ felfigyelt. Kult--Micsoda hír! Ellie Goulding énekli az új Bridget Jones-film betétdalát!http://www.life.hu/kult/20160817-ellie-goulding-enekli-az-uj-bridget-jones-film-betetdalat.htmlEddig is nagyon vártuk kedvenc szinglink legújabb kalandjait, most azonban már úgy érezzük, azonnal látnunk kell a filmet! Kult--Exkluzív! Hardwell: "Nyitott vagyok a különböző dolgok keveredésére"http://www.life.hu/kult/20160817-exlkuziv-interju-hardwell-produkcioval-a-szigetet-zaro-dj-vel.htmlRobbert van de Corput, művésznevén Hardwell díjnyertes holland DJ, producer, zenész és egy kiadó vezetője, aki jelenleg a DJ Mag Top 100 #2. helyén szerepel. Kult--Gerendai Károly a Rihanna-koncertről: "Komoly csalódás volt ez számunkra"http://www.life.hu/kult/20160817-gerendai-karoly-megszolalt-rihanna-koncertjevel-kapcsolatban-kozel-felmillioan-voltak.htmlMegint megdőlt a Sziget látogatócsúcsa, idén ugyanis közel félmillióan voltak a fesztiválon, amely így több száz millió forintos nyereséget hozhat. Gerendai Károly szerint Rihanna nem playbackelt, de nem is biztos, hogy kellenek ilyen problémás sztárok a Szigetre. Kult--Ma ünnepli születésnapját Egerszegi Krisztinahttp://www.life.hu/kult/20160816-egerszegi-krisztina-42-eves-lett-szuletesnapja-van-a-kicsi-lanynak-otszoros-olimpiai-bajnoknak.htmlA legfiatalabb olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina 1988 óta, ő a modern olimpiák egyik legsikeresebb magyar sportolója. Első ötkarikás győzelme, az egyik legemlékezetesebb is! KultAFPEz az igazi adrenalinbomba a Szigeten!http://www.life.hu/kult/20160816-a-szigeten-iranyitotornyot-szimbolizalo-epuletrol-lehet-leugrani-igazi-adrenalinbomba.htmlA repülőtéren lévő irányítótornyot szimbolizáló 18 emelt magas "épületet" nem csak nézegetni lehet! Ha felpörögnél egy kicsit, akkor mindenképpen ugorj egyet a magasból. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.