Éljen az ősz! Ezekkel a programokkal te sem unatkozol majd a hétvégén

Forrás: Dreamstime -
színház mozi programajánló ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Vingardium Borliget

Szeptember 2 - 3.

Erzsébet Liget

Ezzel az elnevezéssel kel életre egy teljesen új szerveződésű borfesztivál az Erzsébet Ligetben. Bor, napsütés, koncertek, kikapcsolódás, piknik a fűben, gasztro csodák felfedezése. Ez a Vingardium! A színpadon többek között fellép a Sapszon Orsi Quintett és a népszerű magyar együttes, a Bohemian Betyarsz is.

Forrás: Dreamstime

Zsidó Kulturális Fesztivál

Szeptember 4 - 11.

Budapest több pontján

Szeptember 4-én, azaz vasárnap kezdődik a Zsidó Kulturális Fesztivál, és innentől egy héten át térhetünk be szabadon szebbnél szebb budapesti zsinagógákba, hogy ott különleges formációk előadásaiba pillantsunk bele. A kulcsszó tényleg a "különleges", hiszen ki hallgatott már például Palya Beával kiegészült Mörk vagy Margaret Island-koncertet a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában? De a nem mindennapi helyszíneken énekel még Charlie, Caramel és Petruska is, Gálvölgyi János pedig saját kabaréestet ad.

Forrás: Margaret Island

Modigliani

Magyar Nemzeti Galéria

Június 29 - Október 2.

Az észak-franciaországi Villeneuve d'Ascq Modern Művészeti Múzeuma (LaM) után második helyszínként Budapesten látható az olasz alkotó munkásságát bemutató tárlat. A több mint nyolcvan alkotást - szobrokat, portrékat és aktokat - felvonultató kiállításra a világ több nagy múzeuma és magángyűjteménye kölcsönzött műveket.

Fotó: Mudra László - Origo

Elliot, a sárkány

A Cinema City összes mozijában

Az öreg fafaragó művész, Mr. Meacham (Redford) rengeteget mesélt a helyi gyerekeknek a veszedelmes sárkányról, amelyik az erdő sűrűjében él. Vadőrként dolgozó lánya, Grace (Dallas Howard) számára ezek a történetek tényleg csupán mesék, amíg nem találkozik Pete-tel (Fegley). Pete egy titokzatos tízéves fiú, akinek nincs családja, sem otthona, s aki azt állítja, hogy az erdőben él hatalmas zöld sárkányával, Elliott-tal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.