Láttál már repülő kutyát? Íme, a 10 legviccesebb!

kutya fotó repülés vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ugrálás valahol egyenlő a szabadság érzésével, már amikor szórakozásból csinálja az ember. A kis kedvenceink némelyike azonban nem élvezi annyira ezt az elfoglaltságot, legalábbis a levegőben készült pillanatfelvételeiken nagyon rémült az ábrázatuk!

Összevissza álló bunda, és ijedt ábrázat: főként ez jellemzi azt a 10 kutyust, akit lefotóztak a levegőben. A sorozatot egy német fényképész, Julia Christe készítette mindenki legnagyobb örömére, ugyanis az elkészült fotók hihetetlenül viccesek, biztosan feldobják a te napodat is a repülő kutyusok!

/1609/L_tt_201691145041
Kiderült az igazság: elismerte a bíró, hogy elcsalta a magyar birkózó meccsét http://www.life.hu/news/20160901-lorincz-viktor-megkonnyebbulhet-a-sportolo-meccset-allitolag-csunyan-elcsaltak.htmlPéteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén. News--A levegőben ütközött össze két repülő http://www.life.hu/news/20160901-osszeutkozott-a-levegoben-ket-kisrepulo-alaszka-nyugati-reszen-mindenki-meghalt.htmlÖsszeütközött a levegőben két kisrepülő Alaszka nyugati részén helyi idő szerint szerdán, a fedélzeten utazó öt ember életét vesztette. NewsOrigoVége a szünetnek! Újra visszaülnek a gyerekek az iskolapadbahttp://www.life.hu/news/20160901-szeptember-elsejevel-ujra-elkezdodott-az-iskola-1-millio-200-ezer-gyerek-kezdi-el-a-tanevet.htmlSzeptember elsejével véget ért a nyári szünet minden iskolás korú számára, valamint a fiatalabbaknak is, akik az óvodákban kezdenek ma reggel. News--Dráma! Lelőttek egy házaspárt Nyíregyházánhttp://www.life.hu/news/20160831-lelottek-egy-hazaspart-nyiregyhazan-a-rendorseg-nagy-erokkel-keresi-az-elkovetot.htmlEgy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán, a 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen.News--Késes támadás a Notting Hill-karneválon, vérfürdő a nyílt utcán http://www.life.hu/news/20160831-notting-hill-karneval-tobben-is-megserultek-verfurdo-az-utcan.htmlTöbb mint négyszáz embert vettek őrizetbe Londonban. A brit főváros egyik legkiemelkedőbb kulturális rendezvényéről 74-en kerültek kórházba különféle sérülések miatt. News--Hosszú Katinka megállíthatatlan: Berlinben is tarolt a magyar sportoló http://www.life.hu/news/20160831-hosszu-katinka-harom-szamban-gyozott-arannyal-tavozott-a-magyar-sportolo.htmlHat döntőjéből hármat megnyert Hosszú Katinka a rövid pályás úszóvilágkupa-sorozat második versenyének keddi nyitónapján Berlinben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.