Bridget Jones újra meghódítja a szíved: íme, a legjobb hétvégi programok

Bridget Jones színház mozi programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Zsidó Kulturális Fesztivál

Szeptember 4 - 11.

A főváros több pontján

A budapesti zsinagógák szeptember 4-11. között különleges fényekbe öltöznek és kitárják kapuikat, hogy akusztikus koncerteket mutassanak be. A Zsidó Kulturális Fesztivál a zsidó és a magyar kultúra összefonódásáról szól, különleges hangulatú helyszínek fogadnak be kimagasló művészeti produkciókat. A neves magyar fellépő művészeken és együtteseken kívül, mint Pajor Tamás, a Margaret Island, Mörk featuring Palya Bea, Petruska, InFusion és Tompos Kátya, Charlie, Caramel és Rudas Dániel kántor közös produkciója mellett Jónás Vera, Micheller Myrtill, a Patché Group, vagy a Budapest Klezmer Band lépnek fel.

Fotó: Emmer László

Total Records - Lemezborítók: fotográfia és zene

Június 16 - Október 2.

Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ

Több, mint 400 ikonikus lemezborító látható a Capa Központ június 15-én nyíló Total Records - Lemezborítók: fotográfia és zene című kiállításán. A tárlat a fotó- és képzőművészet nagyágyúit sorakoztatja fel Andy Warholtól Yoko Ono-n, David Bowie-n és Damien Hirst-ön keresztül egészen olyan fotográfiai nagymesterekig, mint Annie Leibovitz vagy Helmut Newton.

Forrás: Northfoto

Vidéki Színházak Fesztiválja

Szeptember 5 - 11.

Thália Színház

A színház 2016. szeptember 5-11. között rendezi hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját. 7 nap alatt 9 előadás várja majd a színházkedvelő közönséget.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Bridget Jones babát vár

Szeptember 15.

A Cinema City összes mozijában

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?

Jack Nicholsontól Heath Ledgeren át Jared Letóig: Joker leghíresebb megformálóihttp://www.life.hu/kult/20160905-joker-leghiresebb-megformaloi.htmlA popkultúra legfélelmetesebb vigyorát és leghíresebb képregénygonoszát az idők során számos színész életre keltette már — az épp mozikban futó Suicide Squad egyik szereplőjeként pedig most Jared Leto alakítja Jokert. Ennek apropóján utánanéztünk: kik voltak a nagy elődök, és kik lesznek az utódok? KultOrigoReviczky Gábor elbúcsúzik a Nemzeti Színház társulatátólhttp://www.life.hu/kult/20160906-reviczky-gabor-iden-elbucsuzik-a-nemzeti-szinhaz-tarsulatatol.htmlReviczky Gábor egészségügyi okokból döntött úgy, hogy inkább búcsút mond a Nemzeti Színház társulatának, és ősztől szabadúszóként folytatja. KultFotó: Mudra László - OrigoDrogfüggősége végzett a Red Hot Chili Peppers egyik alapítójávalhttp://www.life.hu/kult/20160830-drogfuggosegebe-halt-bele-a-red-hot-chili-peppers-egyik-alapitoja-hillel-slovak.htmlA Red Hot Chili Peppers alakulása után keményen belevetette magát a forgatagba: turnébuszban, vagy nőknél töltötték az éjszakákat és rengeteget drogoztak. Egyikükkel éppen a kokain végzett, nagyon fiatalon. Kult--17 érdekesség A kis kedvencek titkos életérőlhttp://www.life.hu/kult/20160824-a-kis-kedvencek-titkos-elete-mozifilm-mese-erdekessegek.htmlA magyar mozikban is hatalmas népszerűségnek örvend az az új animációs film, amely megmutatja: mi mindent csinálnak, és milyen kalandokon esnek át a háziállataink, amikor otthon magukra hagyjuk őket? Összegyűjtöttünk egy nagy adag különleges információt A kis kedvencek titkos életéről. KultOrigoMO: "A magyar a legjobb közönség Európa-szerte"http://www.life.hu/kult/20160814-mo-a-dan-enekesno-is-exkulziv-interjut-adott-a-life-hu-nak-a-sziget-fesztivalon.htmlAz agydaganattal küzdő John Newman után a dánok legjobb exportterméke, MO is exkulzív interjút adott a Life.hu-nak a Sziget fesztiválon. A fiatal zenésznek ezúton is boldog születésnapot kívánunk. Kult--Őrült arcok a Szigeten - Tuti, hogy ettől te is eldobod az agyad!http://www.life.hu/kult/20160812-orult-arcok-a-szigeten-tuti-hogy-ettol-te-is-eldobod-az-agyad.htmlBanán, középkori lovag, manók és szuperhősök - Vajon mi a közös bennük? Nos, mindannyian a 2016-os Sziget Fesztiválon tombolnak! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.