Adele egy évtizedre szakít a turnézással

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
visszavonulás turné énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele a következő tíz évben inkább a gyereknevelést választja a sok utazással járó koncertturnék helyett - írja a The Daily Telegraph.

Adele 2016-os világkörüli koncertturnéjára pillanatok alatt elkeltek a jegyek, a 28 éves brit énekesnő ennek ellenére egy évtizedre vissza akar vonulni a turnézástól. A sztár a barátainak számolt be arról, hogy a novemberben záruló koncertkörút után legalább tíz évig nem vállal újabb nagyszabású turnét, az Egyesült Államokba akar költözni, és elsősorban fia, Angelo nevelésével akar foglalkozni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter


"Angelo a legfontosabb Adele életében" - hangsúlyozta egy forrás a The Sunnak nyilatkozva.
Az énekesnő eddig mindenhová magával vitte a fiát, ám mivel a gyerek jövő évtől közösségbe jár, többé nem utazhat vele. Adele pedig egy percet sem akar elmulasztani az Angelo előtt álló fontos időszakból, tehát inkább feladja a turnézást - állítja a sztár környezete.

A Telegraph úgy tudja, Adele szívesen költözne Las Vegasba, ugyanis ott - akárcsak Elton John, Celine Dion vagy Rob Stewart - ő is saját műsorral léphetne fel, így továbbra is jól kereshetne.
Az említet hírességek akár 385 ezer fontot (140 millió forintot) is kapnak egy-egy műsorukért. Egyébként Britney Spears is azért hosszabbította meg vegasi szerződését 2017-re, hogy többet lehessen felcseperedő fiaival.

Adele tavaly 85 millió fontot (31 milliárd forintot) keresett legújabb, 25 című albumával és a 107 fellépéssel járó világkörüli turnéból is további százmillió fontnyi (36,5 milliárd forint) jegybevétel származik.

Az énekesnő különben korábban sem titkolta, hogy a turnézás nem az ő világa, legutóbb Philadelphiában jelentette ki koncertje közönsége előtt, hogy szívesebben van otthon.

A férfi és a nő szerepe, vágya és árnyékahttp://www.life.hu/kult/20160914-a-ferfi-es-a-no-szerepe-vagya-es-arnyeka-soma-mamagesa-cikke.htmlTalálkozz személyesen a Nickelback sztárjaival http://www.life.hu/kult/20160915-kulturalis-programajanlo-09-15-18-mozi-es-lovas-programok-az-egesz-csaladnak.htmlKönyvet ír házasságukról Prince volt feleségehttp://www.life.hu/kult/20160915-konyvet-ir-hazassagukrol-prince-volt-felesege-mayte-garcia.htmlGyász! Elhunyt a 29 éves színész, Aaron Eatonhttp://www.life.hu/kult/20160914-elhunyt-a-29-eves-szinesz-aaron-eaton-holttestet-otthonaban-talaltak-meg.htmlChristian Grey újra elvarázsol minket: szexi előzetes az új filmből http://www.life.hu/kult/20160914-a-szurke-otven-arnyalata-2-elso-elozetese-christian-grey-ujra-a-kepernyon.html7 éve hunyt el a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayzehttp://www.life.hu/kult/20160913-ma-7-eve-hunyt-el-a-dirty-dancing-sztarja-patrick-swayze-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.