Ezúttal őket fogadhatod örökbe - elárvult kutyusok, tündéri cicák

kutya állatvédelmi hét állatvédelem macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik...

Szöcske egy másfél-két év körüli pumi-foxterrier szuka, még kölyökként került menhelyre, és azóta nem talált rá a végleges gazdi. Kedves, nyitott, megfelelni akaró, de ugyanakkor aktív, szertelen kutya. Aktív, de benti tartást biztosítani tudó családot keres. Szöcske más kutyákkal jól kijön. +36-70-318-31-06 (Futrinka, Budapest)

Forrás: Futrinka Egyesület

Riley egy kétéves keverék kan, még kölyökként került az állatvédők gondozásába. Közepes termetű, nagyon jó természetű, alkalmazkodó és nagyon szép küllemű, talán foxterrier-keverék. Jelenleg kennelben él, de nagyon szeretne magának egy szerető, végleges családot. +36-70-459-75-72 (Füzesabony)

Forrás: Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány

Chaplin egy öt év körüli keverék kan. Az utcáról mentették, de biztosan nem volt korábban jó élete. Az emberekkel alázatos, pórázon szépen sétál, nagyon igyekszik megfelelni. Más kutyákkal barátságos, összeszoktatható. +36-30-232-18-90 (Miskolc)

Forrás: Miskolci Állatsegítő Alapítvány

Dominó egy két év körüli, gyönyörű, ivartalanított szuka kutya, az állatvédők gondozásába egy tanyáról került, ahol semmi figyelmet nem kapott, így mindentől és mindenkitől félt. Mostanra szépen megnyílt, igényli a figyelmet, de az idegenekkel még bizalmatlan. Kutyatársaival tökéletesen kijön. Türelmes gazdát keres. +36-30-368-26-82 (Csömör)

Forrás: Csömöri Állatvédő Civil Szervezet

Kisvárdai kutyacsaládból nem egy él a menhelyen, különböző méretű és korú keverék kölykök és anyakutyák várják végleges otthonukat. A menhely az oltási programjukat elkezdi, de ezt a leendő gazdáknak folytatniuk kell. A kutyák Budapestig történő szállítása megoldott komoly érdeklődés esetén. +36-70-397-1795 (Kisvárda)

Anjelica egy két év körüli nőstény macska. Kezes, barátságos, de önérzetes. Alomhoz szokott, a lakásban élés szabályait ismeri. Benti tartással fogadható örökbe. +36-20-358-21-83 (Eger)

Forrás: Egri Menhely

Mufurc egy öt év körüli, perzsa jellegű kandúr macska. A bekerülését követően még a ketrecben is sokat morgolódott, nagyon megviselték a változások. Jelenleg a cicakifutóban él, ahol sokat oldódott, egyre kedvesebb és együttműködőbb. Enni nagyon szeret. +36-20-540-55-62 (Noé, Budapest)

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.