Micsoda ajánlat! Ingyenesen filmnézésre invitál a főváros

film kultúra mozi Programajanlo ukrán filmhét 2016 hoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

7Nemzet Hoki7

November 1. - November 6.

Tüskecsarnok

A tavalyi meseszerű A-csoportos világbajnoki szereplés után először november elsején ünnepelhetik a szurkolók hazai pályán a férfi jégkorong válogatottat. Az illusztris ellenféllel szemben pedig kell majd a biztatás, ugyanis a magyar hokisok a kanadai szövetség kezdeményezésére az európai klubokban játszó kanadaiakból összeálló válogatottal mérik össze erejüket a Tüskecsarnok jegén.

Forrás: Dreamstime

Ingyenes Andrea Bocelli koncert

November 5.

Szent István-bazilika

Az Il Grande Misteri The Family Gospel School of Humanity for the current times című kezdeményezés keretein belül Andrea Bocelli 2016. november 5-én ingyenes koncertet ad Budapesten a Szent István-bazilikában.

Forrás: AFP

Ingyenes Ukrán Filmhét

November 6. - November 11.

Uránia Nemzeti Filmszínház

Ukrán Filmhét kezdődik november 6-án az Urániában, kortárs és klasszikus ukrán filmekkel. A nézők megtekinthetik 'Az ukrán seriffek' című dokumentumfilmet is, amellyel Ukrajna a legjobb külföldi filmnek járó Oscar-díjra pályázik. Az Igor Iankovskyi Alapítvány és Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége további négy filmen keresztül mutatja be az ukrán filmművészet kiemelkedő alkotásait eredeti nyelven, magyar felirattal. A nyitófilmet, ami A vadgalamb fészke című alkotás lesz, november 6-án tekinthetik meg a nézők, ráadásul a vetítésen a film rendezőjével, Taras Tkachenkoval is találkozhatnak. Az Ukrán Filmhéten változatos műfaji kínálattal találkozhatnak a nézők; a nemzetközi díjakat is begyűjtő filmek között található dráma, vígjáték és történelmi film is. Az összes esemény ingyenes, a filmvetítésekre az Ukrán Filmhét Facebook oldalán lehet regisztrálni.

Forrás: youtube.com

Doctor Strange

A Cinema City összes mozijában

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.