Robbie Williams jövő augusztusban ismét Budapesten lép fel

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
2017 Robbie Williams koncert Budapest énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét fellép Budapesten Robbie Williams. A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója 2017. augusztus 23-án ad koncertet a Groupama Arénában.

Robbie Williams hétfőn Londonban jelentette be új európai stadionturnéját. Jövő nyáron tizennyolc országban összesen 29 koncertet ad, az első 2017. június 2-án a manchesteri Etihad Stadionban lesz. A turnén egy másik világsztár előadó, a szintén brit popduó, az Erasure lesz az előzenekar - közölte a budapesti koncertet is szervező Live Nation az MTI-vel.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com


A 42 éves brit sztár legutóbbi, Let Me Entertain You című turnéjával is járt Budapesten: tavaly augusztusban a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján telt ház, 75 ezer néző előtt adott óriási sikerű koncertet.

Robbie Williamsnek eddigi szólókarriere során 11 albuma jelent meg, a legutóbbi, a Heavy Entertainment a múlt héten. Többször nyerte el a Brit Awardsot, mint bárki más a könnyűzene történetében: 17 alkalommal. 2006-ban egy nap alatt 1,6 millió jegyet adtak el koncertjeire, ami a mai napig rekord. Az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 ezer néző látta őt Knebworth-ben.

A Take That egykori tagja mintegy 60 millió albumot és 11 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Kilenc albuma vezette az angol slágerlistát, és ő a legtöbb lemezt eladó énekes a brit popzene történetében. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában. A Robbie Williamsszel a soraiban visszatérő Take That 2010-es lemeze, a Prestige a század leggyorsabban fogyó albuma lett.

Az MTV EMA-gála számokban - döbbenetes adatok Rotterdambólhttp://www.life.hu/kult/20161107-az-mtv-ema-gala-szamokban-dobbenetes-adatok-rotterdambol-a-dijatado-galarol.htmlÍme, az idei, 2016-os MTV EMA-gála számokban. Döbbenetes adatok láttak napvilágot Rotterdamból. Ha kíváncsi vagy, most te is megtudhatod, hány darab rúzs, hány kilónyi csillogás és hány liter vodka fogyott el a világ egyik legrangosabb zenei eseményén. Kult--Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkülhttp://www.life.hu/kult/20161107-steven-burton-fotos-bandatagokrol-tavolitotta-el-a-tetovalasokat.htmlAhhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba, a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül. Kult--Exkluzív interjúk az MTV EMA-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/kult/20161107-exkluziv-interjukat-keszitettunk-mtv-emi-gala-voros-szonyegerol-rotterdamban.htmlTöbbezer ember a világ szinte minden pontjáról és sok-sok világsztár tette tiszteletét az idei MTV EMA-gálán, Rotterdamban. Kult--Justin Bieber lett az idei MTV EMA legnagyobb nyertesehttp://www.life.hu/kult/20161107-nezd-meg-a-2016os-mtv-ema-nyerteseit-justin-bieber-3-szobrot-vitt-haza.htmlLélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor - vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a 'Legjobb dal' és a 'Legjobb kanadai előadó' kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a 'Legnagyobb Rajongótábor' díjat is. Kult--Gyászhír! Elhunyt Kocsis Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20161106-kocsis-zoltan-hatvannegy-eves-koraban-elhunyt-kossuth-es-liszt-dijas-zeneszlegenda.htmlHatvannégy éves korában elhunyt Kocsis Zoltán Kossuth- és Liszt-díjas karmester, zongoraművész és zeneszerző a Nemzeti Filharmonikusok vezetője.KultOrigoEgy élő legenda: 84 éves lett Vitray Tamás http://www.life.hu/kult/20161105-vitray-tamas-84-eves-lett.html"Hogy is van ez?", "Kapcsoltam", vagy éppen "Fekete-fehér, igen-nem" - csak néhány kultikus műsor, amelyek Vitray Tamás nevéhez fűződnek. Több mint fél évszázados pályafutása során Vitray hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb tévés személyisége lett. Kult--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.