A Rapülők új klipjében mindenki bolondot csinált magából

Forrás: Youtube/Rapülők -
Tóth Gabi Rapülők Tóth Vera Geszti Péter Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két évtized után új klippel jelentkezik a Rapülők! A videóban rengeteg sztár közreműködött, mindenki hajlandó volt megőrülni egy kicsit, és megmutatni a bohókásabb oldalát. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és még Tóth Gabi is kapható volt a hülyéskedésre.

Nagy visszatérésre készül a Rapülők, amit egy új klippel is megkoronáztak. Több mint két évtized után készült el a videó, az együttes 25. születésnapja alkalmából. Ez azonban csupán a buli előfutára, az igazi ünneplés egy hatalmas megashow lesz február 25-én a Papp László Sportarénában. A kisfilm hozza az együttestől megszokott bohókás stílust, amihez rengeteg sztár csatlakozott. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani, a Tóth-testvérek és még Szolnoki Péter is kapható volt egy kis bolondozásra. Geszti Péter szerint ez az együttes mindig is szerette kicsit meghökkenteni a rajongókat, most sincs ez másként.

A Rapülők új klipjében mindenki megmutatta bolondos oldalát Forrás: Youtube/Rapülők

"A Rapülők mindig is más volt, mint a legtöbb zenekar, szerettük meghökkenteni a rajongókat. Most, hogy egy igazi megashow-ra készülünk a Papp László Sportarénában február 25-én, úgy gondoltuk, ideje új klipet készíteni, ez lett a Pakatyuka remix. Az Acappella hangszerelésért örök hálánk a Fool Moon csapatának, és persze a klipben szereplő vendégeknek is, akik közül Tóth Gabi és Vera, valamint Szolnoki Péter a februári koncerten is a vendégeink lesznek. Balázsék pedig már több hónapja a Rapülők mellé álltak, hiszen ők is szerették a '90-es éveket és persze az a legfontosabb, hogy mindenki hajlandó volt bolondot csinálni magából kicsit a kedvünkért és visszatérni a kamaszkorába" - mondta a zenész.

Így készültek a sztárok a nem mindennapi forgatásra és örömzenélésre:

Íme a videoklip!

Exkluzív! Jean-Michel Jarre: „Az egyik legnagyobb koncertélményem Magyarországon volt”http://www.life.hu/kult/20161108-exkluziv-interju-jean-michel-jarre-zeneszerzovel-magyarorszagi-turneja-elott.htmlA 68 éves zenész, zeneszerző művészcsaládban cseperedett – édesapja Oscar-szobrot is kapott az akadémiától. A francia zeneszerzőre mindig jellemző volt, hogy feszegeti az alkotóképesség határait, többszörös rekorder, szabadtéri koncertjei milliókat vonzanak. Kult--Lélegzetelállító képek, amikhez nem kellett Photoshophttp://www.life.hu/kult/20161108-ime-nehany-lelegzetelallito-foto-amihez-nem-kellett-photoshop.htmlTürelem, szerencse és érzék: ez a három mindenképpen kell ahhoz, hogy lebilincselő képeket lehessen készíteni. De ma már sokszor a csodás fotók inkább a képszerkesztő programoknak köszönhetők. Íme egy galéria azokról a képekről, amikhez nem kellett hatalmas átalakítás, hogy gyönyörűek legyenek.Kult--Robbie Williams jövő augusztusban ismét Budapesten lép felhttp://www.life.hu/kult/20161107-robbie-williams-budapesten-lep-fel-2017-augusztusaban.htmlIsmét fellép Budapesten Robbie Williams. A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója 2017. augusztus 23-án ad koncertet a Groupama Arénában.Kult--Az MTV EMA-gála számokban - döbbenetes adatok Rotterdambólhttp://www.life.hu/kult/20161107-az-mtv-ema-gala-szamokban-dobbenetes-adatok-rotterdambol-a-dijatado-galarol.htmlÍme, az idei, 2016-os MTV EMA-gála számokban. Döbbenetes adatok láttak napvilágot Rotterdamból. Ha kíváncsi vagy, most te is megtudhatod, hány darab rúzs, hány kilónyi csillogás és hány liter vodka fogyott el a világ egyik legrangosabb zenei eseményén. Kult--Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkülhttp://www.life.hu/kult/20161107-steven-burton-fotos-bandatagokrol-tavolitotta-el-a-tetovalasokat.htmlAhhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba, a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül. Kult--Exkluzív interjúk az MTV EMA-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/kult/20161107-exkluziv-interjukat-keszitettunk-mtv-emi-gala-voros-szonyegerol-rotterdamban.htmlTöbbezer ember a világ szinte minden pontjáról és sok-sok világsztár tette tiszteletét az idei MTV EMA-gálán, Rotterdamban. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.