Elhunyt a hazai rockélet ismert alakja: 35 éves volt!

halál zene gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a magyar zenevilág, elhunyt a hazai rockélet ismert alakja. A 35 éves fiatalember több zenekarnál és különböző fesztiválokon végzett háttérmunkát, például a Fishing on Orfűn, a Zöld Pardonban, vagy éppen a Barba Negra Music Clubban.

Orbán Tibi halálhírét a Pál Utcai Fiúk zenekar, valamint a Barba Negra Facebook-oldalán erősítették meg. "Sajnos igaz a hír... Tibi, barátunk és kollégánk, aki az utóbbi években mindig velünk és mellettünk volt, ma hajnalban váratlanul és nagyon fiatalon örökre itt hagyott minket. Nem nagyon lehet még mit írni erről, felfoghatatlan... A legfontosabb ember volt a háttérben, és most már örökre az is marad. Tibi, a Szakember. Tibi, a Barát. Tibi"

"Munkatársunk volt. Barátunk. Zeneszerető, minden pillanatában a magyar zenészekért gondolkodó és tenni akaró ember. Nagyon nehéz a szavakat megtalálni, nem is lehet. Orbán Tibi itthagyott minket, nagyon fog hiányozni! Nyugodj békében!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.