Náray Tamás először mutatta meg festményeit a nyilvánosság előtt

Forrás: Stanton Chase -
divattervező divattervezés festmény sztárok Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években Náray Tamás egyre inkább a háttérbe vonult, nem véletlenül: új életet kezdett. 

A divattervezőként és üzletemberként is mostanában tudatosan a háttérbe vonuló Náray Tamás lélekben már 15 éve új életet kezdett. A divattervező 15 éve a festészet szerelmese, munkásságát a napokban mutatta be 100 ember előtt.

Mostantól a festészet lesz az elsődleges élettere a művésznek.

Náray Tamás és Nagy Norbert, a Stanton Chase magyarországi ügyvezető partnere Forrás: Stanton Chase
Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Hujber Ferenc messiásnak és félistennek tartja magát http://www.life.hu/sztarok/20161123-hujber-ferenc-elkepeszto-vallomas-felistennek-vallotta-magat-a-szinesz.htmlA 42 éves színész Lovász Lászlónak vallott életéről, házasságáról, és az alkoholhoz fűződő viszonyáról. Az interjúban több elképesztő dolog is napvilágra került. TV + Sztárok--Lebénult az arca a férfinak, akit megvert a Happy Gang énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20161123-a-happy-gang-enekese-more-andras-altal-megvert-ferfi-arca-lebenult.htmlA Magyarországon egykori igen népszerű banda, a Happy Gang énekeséről nyáron olvashattuk, hogy megvert valakit: kiderült, annyira súlyos sérüléseket szenvedett az áldozat, hogy a fél arca lebénult. TV + Sztárok--Közokirat-hamisítás miatt ítélték el Jordán Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-jordan-adel-szineszno-edesanyja-a-kossuth-dijas-lazar-kati-rokkantkartyajaval-parkolt-eliteltek.htmlAhogy már írtunk róla, édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyájával parkolt Jordán Adél. A színésznő lebukott, közokirat-hamisítás miatt eljárás indult ellene, és bíróság elé kellett állnia. TV + Sztárok--Mata Ricsi azt állítja, nem fog elszállnihttp://www.life.hu/sztarok/20161122-mata-ricsi-nem-fog-elszallni-hiaba-imadjak-a-tinilanyok.htmlAz X-Faktor legfiatalabb versenyzőjének jól áll Justin Bieber stílusa, de vajon ezen túl is van élet?TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Várkonyi Andrea http://www.life.hu/sztarok/20161123-varkonyi-andrea-televizios-musorvezeto-autobalesetet-szenvedett.htmlAz Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este a műsorvezető. Párja, Bochkor Gábor azonnal a helyszínre sietett. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.