A természet nagyságához az ember nem érhet fel

ember természet nagyság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember csak egy porszemnek tűnik a természet által létrehozott csodák mellett: ezt mutatja be az alábbi összeállítás, amely a világ legkülönbözőbb tájain készült, ahol az anyatermészet monumentálisat alkotott.

Az ember szó szerint eltörpül azok mellett a csodák mellett, amik a természetnek köszönhetően jöttek létre. A legjobb, amit tehetünk, hogy csak csendesen szemléljük az égig érő hegycsúcsokat, a végeláthatatlan sivatagot, vagy éppen a vízesést, ami egybeolvad a felhőkkel. Csak csodálhatjuk a színes napfelkeltét, a lankákat vagy a hóval bevont tájakat, mert nagyságukhoz mi fel nem érhetünk. Ebben az összeállításban is tisztán látható, mennyivel hatalmasabb a természet az embereknél, és nemcsak átvitt értelemben!

/1611/A_ter2016112491454
Simon Kornél: „Negyvenéves vagyok, semmihez sem szeretnék jó pofát vágni, amihez nem muszáj”http://www.life.hu/kult/20161121-simon-kornel-interju-a-madach-szinhaz-szineszevel.htmlSimon Kornélt 1996 óta láthatjuk színpadokon, televízióban és a mozivásznon. A Madách Színház művésze, Gryllus Dorka férje és nem utolsósorban Simon Soma édesapja a Life.hu-nak mesélt jelenlegi szerepeiről, kisfiáról, valamint arról, hogy a szintén színész feleségével hogyan élik meg a szakmai kihívásokat. Kult--Újabb részletek A sötét ötven árnyalatából http://www.life.hu/kult/20161121-a-szurke-otven-arnyalata-szexi-reszletek-ujabb-video-kerult-elo.htmlA Latin Grammy-díjátadón bemutatott tévészpot alapján a filmben több szex lesz, mint beszélgetés. KultOrigoÖngyilkos lett a népszerű színésznő, Lisa Lynn Mastershttp://www.life.hu/kult/20161118-perui-hotelszobajaban-lett-ongyilkos-a-nepszeru-amerikai-szineszno-lisa-lynn-masters.htmlLisa Lynn Masterst, a népszerű sorozatszínésznőt holtan találták perui hotelszobájában. KultOrigoA 10 legjobb Bud Spencer-Terence Hill-dumahttp://www.life.hu/kult/20161115-a-tiz-legjobb-bud-spencer-es-terence-hill-duma-a-filmekbol.htmlA következő hónapokban újra a magyar mozikba kerül öt legendás Bud Spencer–Terence Hill-film, amelyek közül a Bűnvadászok már november 3-a óta látható is. Ez alkalomból pedig összegyűjtöttük azokat a szállóigévé lett idézeteket, amiket mi a legjobban szeretünk a nagy páros életművéből. Kult--143 éves lett a magyar fővároshttp://www.life.hu/kult/20161117-ma-van-budapest-szuletesnapja-143-eves-lett-a-fovaros.html1873. november 17-én egyesítették Pestet Budával és Óbudával. Ennek örömére egy csodás galériát osztunk meg veletek! KultFotó: Bielik István - OrigoÉld át újra a Harry Potter meséket http://www.life.hu/kult/20161117-harry-potter-kalandok-varnak-rad-programajanlo-kultura-a-fovarosban.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.