George Michaelre emlékezünk: nézd meg galériánkat a legendáról

halál galéria George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesújtó hír árnyékolja be a karácsonyi ünnepeket. George Michael 53 évesen távozott az élők sorából. Az együttesben és szólóénekesként is sikeressé vált zenész csak 2010-ig több mint 100 millió lemezt adott el.

George Michael mindenkinek ott van az otthonában, főként a karácsonyi ünnepek alatt. Ott lesz ő a következő években is, de mostantól a mennybéli kórusban énekel. 53 évesen ugyanis távozott az élők sorából, éppen az ünnepek alatt.

A sztárt az egész világ gyászolja, zenésztársai, barátai, ismerősei és a rajongók is mély fájdalommal vették tudomásul a legenda halálát. George Michael a Wham! című együttessel vált ismertté, de szólóénekesként is fényes karriert futott be. A debütáló albuma világszerte több mint 20 millió példányban kelt el! Rengetegen imádták a dalait, sokakat inspirált akár a tudta nélkül is. A botrányok sem kerülték el őt, főként homoszexualitása és kábítószer-függősége miatt került többször is címlapokra. A zenész szívén viselte a rászorulók sorsát is: rengetegszer jótékonykodott. Nézd meg galériánkat, amivel egy legendára emlékezünk.

/1612/Nyugo2016122693645

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.