Szerettei nem tudták teljesíteni Kalpka György kívánságát

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 20-án, a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra Klapka Györgyöt. Az Aranyember váratlanul hunyt el 88 éves korában, január 4-én.

A szertartás fél háromkor kezdődőtt, ezen csak a szűk család vehetett részt, fél órával később, a megemlékezésen viszont már mindenki részt vehetett. Diavetítés is volt, ami az Aranyember életét mutatta be.

Klapka György Fotó: Nagy Attila [origo]

Klapka akaratának megfelelően élő cigányzenével kísérték útjára a gyászolók. A másik kérését, azt, hogy az édesanyja mellé temessék, nem tudta teljesíteni a család, különálló sírhelyet vásároltak neki.

"A Farkasréti egy hatalmas temető, és olyan nagy a távolság a nagyi sírja és a lenti ravatalozó között, hogy azt az idősek nem tudják megtenni, így pedig képtelenek lennénk az utolsó útjára kísérni őt" - nyilatkozta korábban a Blikknek ifjabb Klapka György.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.