A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű film BAFTA-díját

Forrás: AFP -
BAFTA 2017 Saul fia BAFTA-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia, Nemes Jeles László Oscar-díjas alkotása nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztóján.

Nemes Jeles László Oscar-díjas drámája a Dheepan - Egy menekült történte című francia filmmel, Pedro Almodóvar Julieta című alkotásával, a Mustang című francia-német-török drámával és a Toni Erdmann című német-osztrák tragikomédiával szerepelt egy kategóriában.

Nemes Jeles László Forrás: AFP


Nemes Jeles László rövid időn belül másodszor részesül magas brit filmművészeti elismerésben: január végén a Londoni Kritikusok Köre neki ítélte a legjobb rendező díját a holokausztdrámáért.

Elhunyt Galkó Bence színészhttp://www.life.hu/kult/20170212-elhunyt-galko-bence-szinesz-sulyos-beteg-volt.htmlSúlyos betegség után, 64 évesen elhunyt Galkó Bence színművész, a Szegedi Nemzeti Színház tagja - írja a Délmagyar.hu. KultThinkstockA Magna Cum Laude zenekar a születésnapját ünneplihttp://www.life.hu/kult/20170210-szuletesnapot-unnepel-a-magna-cum-laude-zenekar.htmlMező Misiék idén ünneplik a zenekar megalakulásának 18. évfordulóját, ezzel hivatalosan is nagykorúvá válnak. Kult--Ma adják át a BAFTA-díjakat, a Saul fia is esélyeshttp://www.life.hu/kult/20170212-ma-adjak-at-a-bafta-dijakat-a-saul-fia-is-eselyes.htmlMa, február 12-én este adják át Londonban a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjait, a legjobb idegen nyelvű alkotások között a Saul fia című magyar film is esélyes. KultOrigoEszenyi Enikő álomszerepbenhttp://www.life.hu/kult/20170210-eszenyi-eniko-a-szentivaneji-alomban.htmlEszenyi Enikő február 25-től látható a Vígszínház új bemutatójában, a Szentivánéji álomban. A színésznő most Shakespeare ikonikus karakterének, Pukknak bőrébe bújik. A Víg igazgatónőjének nem ez az első találkozása a legendás darabbal. Kult--Programajánló - Akkor is, ha szereted a Valentin-napot, és akkor is, ha nemhttp://www.life.hu/kult/20170206-programajanlo-valentin-nap-es-hetvege-februar-9-16.htmlAkár szereted a Valentin-napot, akár nem, visszavonhatatlanul közeleg. Ha szívesen ünnepled a szerelmesek napját, mutatunk néhány olyan programot, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat a kedveseddel. De azoknak is kedveskedünk, akik a hátuk közepére kívánják ezt az ünnepet: nekik is ajánlunk olyan programokat, ahol garantáltan nem jut majd eszükbe a szerelem. KultThinkstockÍgy néz ki a magasból a jeges Balaton – Csodálatos drónfotók! http://www.life.hu/kult/20170207-dronfotok-a-fagyos-balatonrol.htmlA télnek is vannak ám csodálatos természeti jelenségei, amiket érdemes megörökíteni. A fagyos Balaton mindenkit megihlet egy kis fotózkodásra, főleg, ha még a nap is süt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.