Háry Estély - Gyönyörű felségével Győrfi Pál is részt vett

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Győrfi Pál Háry Estély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan 2016-ban, úgy idén is részt vett Győrfi Pál és felesége a Magyar Állami Operaház rendezvényén, amelyet idén Háry Estélynek neveztek el. 

Az OMSZ szóvivője és szép felesége kedvelik a nagyszabású összejöveteleket, így idén is ellátogattak az operaház estélyére. Annál is inkább, mert Győrfi Pál köztudottan igazi operarajongó, idén pedig az árverésből befolyt összeget a mentőszolgálat javára kínálták fel. A licitálók idén abban a tudatban emelgethették a tárcsáikat, hogy az árverésből befolyt összeg az OMSZ munkáját segíti majd.

Győrfi Pál és felesége, Adrienn 2017-ben a Háry Estélyen Fotó: Hirling Bálint - Origo

A pár mellett tavaly sem mentünk el szó nélkül, Győrfi felesége, Adrienn akkor is csodaszép volt. Karcsú, törékeny alakját mindkét évben gyönyörűen hangsúlyozta ruhája - ha nem tudnánk, el se hinnénk, hogy már három gyerek édesanyja.

Győrfi Pál és felesége 2016-ban a Shakespeare Esélyen Forrás: Life.hu

A pár néhány hete a Story gálán is megjelent:

Győrfi Pál és felesége 2017-ben a Story-gálán Forrás: Polyák Attila/Origo
Megtippeltük, kik nyerik idén az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20170225-megtippeltuk-kik-nyerik-iden-az-oscar-dijat-2017.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt! A hétfő hajnali díjkiosztó előtt esélylatolgatót tartunk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk, a főbb kategóriákban mi kiknek adnánk a díjat. KultAFPGálvölgyi János álma valóra vált: elkészült a Hullaégetőhttp://www.life.hu/kult/20170224-galvolgyi-janos-alma-valora-valt.htmlDöbbent, néma csend az előadás végén: így fogadta a közönség Gálvölgyi János régi álmának bemutatóját. Elkészült a Hullaégető, amit a színész évtizedek óta szeretett volna színpadra vinni, ezzel Gálvölgyi egyik legnagyobb álma vált valóra. KultOrigo22 érdekesség A sötét ötven árnyalatárólhttp://www.life.hu/kult/20170220-erdekessegek-a-sotet-otven-arnyalatarol.htmlTudtad, hogyan készültek fel a főszereplők a szexjelenetekre? Hogy miért kapott borostát a második részben Christian? Hogy mi az összefüggés A sötét ötven árnyalata és a nizzai terrortámadás között? A híres-hírhedt BDSM love story második része már hasít a világ és Magyarország mozijaiban, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy összegyűjtsünk róla egy nagy adag különleges információt. KultOrigoAnger Zsolt egy filmben szerepel Jennifer Lawrence-szelhttp://www.life.hu/kult/20170222-anger-zsolt-egy-filmben-szerepel-jennifer-lawrence-szel.htmlÚjabb hollywoodi sztár forgat hazánkban már egy ideje: Jennifer Lawrence. A színésznő a Red Sparrow című kémfilmben játszik, egy magyar színészt pedig az a szerencse ért, hogy vele együtt szerepelhet. Anger Zsolt szerint Jennifer Lawrence "hibátlan". Kult--Kóbor János magyar dalokat csempészett a Szabad Európa rádiónakhttp://www.life.hu/kult/20170220-kobor-janos-magyar-dalokat-csempeszett-szabad-europa-radionak.htmlMég stúdiófelvétel sem készült a Karthago Requiem című számáról, de már szólt a Szabad Európa rádióban. Szigeti Ferenc évtizedekig nem tudta, hogyan kerülhetett ki a dal, de nemrég fény derült a titokra: Kóbor János vitte ki, ő ugyanis rendszeresen csempészett ki magyar dalokat. Kult--First ladyk a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170221-jackie-kennedy-nancy-reagen-lincolnne-es-a-tarsaik-first-ladyk-a-filmvasznon.htmlAmerikai elnökök rengeteget szerepelnek mozifilmekben, mi is listára gyűjtöttük már a legemlékezetesebbeket közülük. A feleségeik jóval ritkábban kerülnek rivaldafénybe – az életben és a mozivásznon egyaránt. Most a Jackie című film mégis egy first ladyt állít a középpontba, mi pedig utánanéztünk: kik voltak eddig a filmvászon jelentős elnökfeleségei. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.