nők siker nőnap2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság számos sikeres nő tevékenykedik a nagyvilágban IT, gazdasági, és sok egyéb területen. De vajon mi a titkuk és milyen tanáccsal látják el azon hölgytársaikat, akik szintén a munka területén szeretnének maradandót alkotni?

A Facebook operációs igazgatója, Sheryl Sandberg szerint a sikeresség kulcsa:

Michelle Obama, az egykori first lady a tanulás és a munka fontosságát emeli ki, ha arról kérdezik, mi az, ami igazán sikeressé tehet egy nőt.

Michelle Obama Forrás: AFP/Saul Loeb

Hillary Clinton korábban azt nyilatkozta a Glamour magazinnak, hogy bőven elég, ha elégedett vagyunk azzal, amit csinálunk. Soha nem szabad a tökéletességre törekedni, hiszen az úgysem létezik.

Susan Wojcicki, a Youtube vezérigazgatója nemrég arról beszélt, hogy a nőknek igenis fel kellene szólalniuk akkor, ha magasabb pozícióban szeretnének dolgozni, magasabb fizetésért, ahelyett, hogy várnak a csodára. A sült galamb senkinek sem repül be a szájába.

Az IBM vezérigazgatója, Ginni Rometty szerint egy nő legyen kockázatvállaló:

Ginni Rometty Forrás: AFP/Kimberly White

Tudni kell nemet mondani, és otthagyni az állást, állítja Meg Whitman, a HP vezérigazgatója:

Kis hazánk sikeresnek számító hölgyeiről is olvashattok a Life.hu-n: Eszenyi Enikőről ITT, Rubint Rékáról ITT, Heal Edináról ITT, Erős Antóniáról ITT, Törőcsik Mariról pedig ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.