Interjú Szervét Tiborral

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
színház Thália Színház Szervét Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szervét Tibor ezúttal egy egoista színész életét eleveníti meg a Thália Színház nagy sikerű darabjában: a Kean, a színész című darab komoly próbatétel elé állította a népszerű magyar színészt. 

Szervét Tibor, a Jászai Mari-díjas magyar színész, színházi rendező, érdemes művész játssza a Thália Színházban a Kean, a színész című darabban magát Keant. Hogy mi a véleménye erről az egoista főhősről, és ő maga mennyire tud vele azonosulni, illetve egy színész mennyire marad színész akkor, amikor kilép a színház ajtaján, kiderül az alábbi videóból:

A darabról:

A világ legnagyobb színészét, a walesi herceg jó barátját, a londoni úrinők bálványát, Edmund Keant, a színészt hitelezők szorongatják, féltékeny férjek tennék el láb alól, és régi barátján is csak ő segíthet. Még az hiányzik, hogy szerelmes legyen... Állítják: szebb romantikus vígjátékot talán soha nem írtak még.

Szereplők:

Kean: Szervét Tibor
Elena: Gubás Gabi
Anna Danby: Szabó Erika
Charlotte: Molnár Piroska
Herceg: Csányi Sándor
Koefeld: Pindroch Csaba
Neville: Bán Bálint

Szervét Tibor Fotó: Szabó Gábor/Origo

Fordította: Hamvai Kornél
Rendező: Kelemen József

A sikeres nők titkahttp://www.life.hu/kult/20170303-a-sikeres-nok-titka-elarultak.htmlManapság számos sikeres nő tevékenykedik a nagyvilágban IT, gazdasági, és sok egyéb területen. De vajon mi a titkuk és milyen tanáccsal látják el azon hölgytársaikat, akik szintén a munka területén szeretnének maradandót alkotni? KultOrigoVirágátadási etikett nőnaprahttp://www.life.hu/kult/20170228-viragatadas-etikett-nonapra.htmlVirágot a virágnak! De hogyan? Talán nem is gondolnád, de a virágátadásnak is megvannak a szabályai. Hogy mikor, mit és hogyan? Erre a kérdésre kerestük a válaszokat. KultThinkstockNőnapi programajánló március 2-10-ighttp://www.life.hu/kult/20170228-programajanlo-nonapra-marcius-2-10ig.htmlAz idei nőnap szerdára esik, egy fárasztó munkanap után azonban nem mindig van kedve az embernek kimozdulni otthonról. De a nőnapot hétvégén is megünnepelhetitek, akkor talán jobban oda tudtok figyelni egymásra. Íme, néhány szuper program tehát a hétvégére, de ha mindenképpen nőnapon szeretnél ünnepelni, az ajánlataink között találhatsz erre is lehetőséget. KultThinkstockFilmkritika: Mindenkihttp://www.life.hu/kult/20170228-az-oscar-nyertes-magyar-film-a-mindenki-kritika.htmlAz Oscar-díjas magyar kisfilm sokáig csak egy édes ifjúsági filmnek tűnik, de a végén a legszívesebben állva tapsolnál a zsenialitásán. Kult--Csajok a képernyőn - szerintünk ezek a legjobb női sorozatokhttp://www.life.hu/kult/20170227-minden-idok-legjobb-noi-sorozatai.htmlHatalmas kis hazugságok címmel új, nőkről és női sorsokról szóló sorozat indult február 20-án, sztárok egész sorával és izgalmas alaphelyzettel. Megvan rá az esélye, hogy bekerüljön minden idők legjobb női sorozatai közé – amelyeket most listába szedtünk. Kult--5 tuti esemény, amire mindenképpen menj el 2017-benhttp://www.life.hu/kult/20170214-esemenyek-amikre-erdemes-elmenni-iden.htmlNagyágyúk látogatnak Magyarországra idén. Ha kíváncsi vagy, kik érkeznek kis hazánkba, és miért, látogass el te is az alábbi eseményekre. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.