Így él most Meat Loaf, a 90-es évek nagy zenésze

Forrás: NORTHFOTO/Brett Cove / Barcroft Media/Brett Cove / Barcroft Images -
sláger Meat Loaf zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meat Loaf 1993-ben robbantotta fel a slágerlistákat az I'd Do Anything for Love című rockballadájával. De mi történt vele azóta? Hogy él ma a zenész?

Meat Loaf, polgári nevén Marvin Lee Aday már 69 éves. Ő volt az, akinek slágerét 1993-ban az egész világ imádta, pedig nem is ezzel debütált. Első albuma 1971-ben jelent meg, összesen 13 lemezt adott ki.

Meat Loafot sem kerülte el a túlhajszolt zenészek sorsa: 2016 júniusában összeomlott, a színpadon esett össze. Az eset után próbálta megnyugtatni rajongóit: azt mondta, csak az influenza döntötte le. Ez valószínűleg nem volt igaz, a zenész azóta is egészségügyi problémákkal küzd. Nem is olyan régen idegbecsípődés miatt kezelték.

Meat Loaf 2016-ban Forrás: NORTHFOTO/Brett Cove / Barcroft Media/Brett Cove / Barcroft Images

Utolsó albuma 2016 szeptemberében jelent meg, ezzel együtt pedig bejelentette, hogy visszavonul. A lemezből most musical készül, az amerikai rockénekes annak népszerűsítésével tölti idejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.