Elhunyt Szőnyi István szinkronrendező, a Dallas magyar változatának készítője

Forrás: Thinkstock -
szinkron Dallas Szőnyi István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírt közölt a Facebook-oldalán a Magyarszinkron.hu: egy kiváló szakembert gyászol a szakma. Elhunyt Szőnyi István szinkronrendező, aki a többi között a Dallas magyar változatának elkészítésében is közreműködött.

Kiváló szakembertől búcsúzik a szinkronszakma, elhunyt Szőnyi István szinkronrendező. A szomorú hírt a Magyarszinkron.hu közölte a Facebook-oldalán. Szőnyi István rengeteg produkcióban működött közre, ikonikus sorozatok és filmek magyar változatának elkészítésében segített.

Elhunyt Szőnyi István szinkronrendező - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Éveken keresztül Hazai György asszisztenseként dolgozott, ők készítették el a Dallas és Knight Rider magyar változatát is. Szőnyi István részt vett a Holt költők társasága, az Én a vízilovakkal vagyok, a Végzetes vonzerő, vagy éppen a Veszedelmes viszonyok szinkronjainak előkészítésében is, később pedig szinkronrendezőként alkotott folyamatosan. "Emléke nemcsak családja és munkatársai szívében, de az általa rendezett filmek szinkronjában is megmarad!" – írták róla a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.