77 éves lett az örökéletű Chuck Norris

Forrás: Chuck Norris Facts -
Chuck Norris Walker, a texasi kopó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isten éltesse a világ legkeményebb emberét, Chuck Norrist! Ma töltötte be a 77. életévét.

1993. szeptember 25-én látott napvilágot a Walker, a texasi kopó című sorozat első része, melyet követően a főszereplő, Chuck Norris valóságos sztárrá vált szerte a világon. A produkció utolsó része 2001. május 19-én készült el, de az amerikai akció-vígjáték soha nem fog kimenni a divatból.

Ha Chuck Norris a vízbe ugrik, akkor nem ő lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norrisos Forrás: Chuck Norris Facts

A születésnapját ma ünneplő színész a sorozatban minden ügyet megold, nem létezik az a veszély vagy félelem ami kifogna rajta, többek között ennek köszönhető az a rengeteg vicc, ami köré szövődött az elmúlt években.

Íme, a legütősebb poénok, legviccesebb mémek

Szerintünk ez a 10 legjobb vicc, amely szárnyra kapott Chuck Norris neve kapcsán. Szem nem marad szárazon, ezt garantáljuk! Olvass tovább itt...

Meghalt Gyimesi Pálma színművésznőhttp://www.life.hu/kult/20170310-meghalt-gyimesi-palma-szineszno.htmlÉletének 95. évében távozott Gyimesi Pálma színművésznő, a Vígszínház színésze. Hosszan tartó, de méltósággal viselt betegség következtében halt meg. A temetés részleteiről később adnak tájékoztatást. KultThinkstockProgramajánló március 9-16http://www.life.hu/kult/20170310-programajanlo-marcius-9-16ig.htmlVégre itt a tavasz! Használd ki az első melegebb napokat és vedd a nyakadba a várost, hidd el, nem fogsz unatkozni!KultThinkstockKáprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-igy-pozolnak-a-balerinak-budapesten.htmlDóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával. Kult--Szakítós dallal jelentkezik a Kelemen Kabátbanhttp://www.life.hu/kult/20170308-uj-dallal-jelentkezik-a-kelemen-kabatban.htmlA Kelemen Kabátban új dallal debütált, ami az idei tavasz erősen slágergyanús nótája. A banda Dér Henivel közösen alkotta meg a számot, ami a felszabadulás életérzését adja a hallgatóknak! A dallamtapadás garantált. KultOrigoNem így végződött volna eredetileg a Pretty Woman című filmhttp://www.life.hu/kult/20170307-megvaltoztattak-a-pretty-woman-cimu-film-veget.htmlMint kiderült, a Micsoda nő! című filmet eredetileg tragikus lezárással tervezték, de végül egy vidám szerelmi sztori lett belőle. KultOrigoAkkor és most: így néznek ki az Igazából szerelem szereplőihttp://www.life.hu/kult/20170306-igy-neznek-ki-ma-az-igazabol-szerelem-szereploi.htmlA legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a klasszikus karácsonyi filmek közül kirobbanthatatlan Igazából szerelem új részt kap, pedig így lesz. Ráadásul Hugh Grant is szerepelni fog benne! Nézd meg, hogy néztek ki a film sztárjai akkor, és hogyan festenek most! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.