Joni Sledge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A We Are Family sláger énekesnőjét 60 évesen otthonában érte a halál. 

Joni Sledge halálának oka egyelőre ismeretlen. Úgy tudni, az énekesnő nem szenvedett semmilyen betegségben.

Elhunyt Joni Sledge Forrás: AFP

Joni három nővérével, Debbie-vel, Kimmel és Kathyvel zenélt közös együttesükben, a Sister Sledge-ben 1971-től. Legnagyobb slágerük a We Are Family, amellyel 2015-ben, miután Kathy kivállt a zenekarból, még Ferenc pápa előtt is felléptek.

Elhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes alapítójahttp://www.life.hu/kult/20170305--elhunyt-meggyes-roland-mohaman-a-happy-gang-egyuttes-alapitoja.htmlElhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes egyik alapító tagja - közölte vasárnap egy családtagja az MTI-vel. Kult--Jane Fonda és Nicole Kidman is megkapta a német Arany Kamera-díjathttp://www.life.hu/kult/20170305-jane-fonda-es-nicole-kidman-is-megkapta-a-nemet-arany-kamera-dijat.htmlJane Fonda életművéért, Nicole Kidman pedig a legjobb nemzetközi színésznőként kapta meg az Arany Kamera-díjat szombaton Hamburgban. Kult--Kisebb lett a tizenévesek szókincsehttp://www.life.hu/kult/20170305-csokkent-a-tizenevesek-szokincse-ez-az-ok.htmlTöbb kutatás is bizonyítja, hogy a tizenéves generációnak kisebb a szókincse érzelmei kifejezésére – mondta Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. KultOrigoAz Oscar-díj történetének LEG-jeihttp://www.life.hu/kult/20170226-az-oscar-dij-tortenetenek-csucstartoi.htmlLos Angelesben vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) 89. alkalommal adják át az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kitüntetéseit, az Oscar-díjakat. Íme, néhány érdekesség a díj történetéből, amit az MTVA Sajtó- és Fotóarchívuma állított össze. Kult--Háry Estély - Gyönyörű felségével Győrfi Pál is részt vetthttp://www.life.hu/kult/20170226-hary-estely-gyonyoru-felsegevel-gyorfi-pal-is-reszt-vett.htmlAhogyan 2016-ban, úgy idén is részt vett Győrfi Pál és felesége a Magyar Állami Operaház rendezvényén, amelyet idén Háry Estélynek neveztek el. KultOrigoHáry Estély-Feke Pál: "Kicsit feszengve indultam el otthonról"http://www.life.hu/kult/20170226-feke-pal-es-felesege-is-reszt-vett-a-hary-estelyen.htmlFeke Pál a Magyar Állami Operaház igazgatójának meghívására érkezett a Háry Estélyre szombaton este. A Life.hu riporterének elmondta, nem az az igazán bálba, társadalmi eseményekre járó típus, de természetesen boldogan és büszkén mondott igent az invitálásra. Fekét felesége kísérte el a nagyszabású rendezvényre. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.