Gyászhír! Elhunyt Chuck Berry

Forrás: Origo -
halál Chuck Berry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
90 éves korában meghalt Chuck Berry amerikai gitáros, énekes, a rock and roll egyik fontos személyisége.

A BBC tájékoztatása szerint a sztár halálhírét a missouri rendőrség megerősítette. Úgy tudni, az idős zenészhez mentőt hívtak, elkezdték az újraélesztést, de már nem tudták megmenteni az életét.

Chuck Berry Forrás: Origo

A duckwalk kitalálója, a Maybellene, a Rock and Roll Music vagy a Johnny B. Goode szerzője-előadója 90 éves volt. Életéről és munkásságáról az Origo összefoglalójában olvashatsz.

Gyász! Elhunyt a fiatal magyar énekesnő, Görög Hajnalkahttp://www.life.hu/kult/20170318-elhunyt-a-fiatal-magyar-enekesno-gorog-hajnalka.htmlAz Operettszínház művészei jótékonysági estet rendeztek ma estére Görög Hajnalka énekesnő javára, a fiatal művész azonban tegnap elhunyt. KultThinkstockEgy írónó megfejtette, ki volt Hasfelmetsző Jackhttp://www.life.hu/kult/20170316-egy-irono-megfejtette-ki-volt-hasfelmetszo-jack-walter-sickert-festo.htmlÚgy tűnik, hogy az amerikai krimiíró, Patricia Cornwell rájött arra, hogy ki volt Európa legismertebb és legrejtélyesebb gyilkosa, Hasfelmetsző Jack. Kult--Így trükköztek a régi idők fotósai: Galéria http://www.life.hu/kult/20170316-igy-csaltak-regen-a-fenykepeszek.htmlBizony, ma már nehéz elképezelni, de photoshop előtt is volt ám élet. Így csaltak az akkori fotóművészek. Kult--A Disney nem hajlandó megvágni A szépség és a szörnyetegethttp://www.life.hu/kult/20170316-nem-vagja-ki-a-disney-a-melegjelenetet-a-szepseg-es-a-szornyetegetbol.htmlA Walt Disney filmstúdió elutasította, hogy kivágják a malajziai hatóságok által kifogásolt melegjelenetet A szépség és a szörnyetegből, és úgy döntött, hogy inkább lemond a forgalmazásról a délkelet-ázsiai országban. KultOrigoFrenreisz Károly elérzékenyült a Kossuth-díjtólhttp://www.life.hu/kult/20170315-frenreisz-karoly-kossuth-dijat-kapott.htmlMárcius 15-én Kossuth-díjat kapott többek között Nagy-Kálózy Eszter, Sass Sylvia és Tahi Tóth László is. A színész sajnos kórházban van, így helyette a felesége vette át a kitüntetést, aki exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. És így tett Frenreisz Károly is. Kult--Megszólalt Tahi Tóth László feleségehttp://www.life.hu/kult/20170315-tahi-toth-laszlo-felesege-a-kossuth-dijrol.htmlMárcius 15-én Kossuth-díjat kapott többek között Nagy-Kálózy Eszter, Sass Sylvia, Frenreisz Károly és Tahi Tóth László is. A színész sajnos kórházban van, így helyette a felesége vette át a kitüntetést. KultFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.