Tavasz van! Fotósorozat a természet igazi meglepetéseiről

természet virágok galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a virágok biztosan meghozzák a kedvedet egy kis kiránduláshoz. Íme néhány növény, ami egyáltalán nem az, mint aminek látszik. 

Március 20-án elkezdődött a meteorológiai tavasz. Sokan vártuk már ezt az időszakot annak reményében, hogy a tavasz végre egy kis enyhülést is hoz. Míg a hónap elején még sokszor hideg napokat éltünk át, úgy március második felében már egyre gyakrabban érzékelhetőek a tavasz kellemes tulajdonságai.

Reggelente már nem a vak sötétségben ébredünk, helyette világosság és madárcsicsergés öleli körbe a reggeleket. Egyre több apró virágot látni a természetben, és lassan az aljnövényzet is zöldülni készül.

A növények azonban könnyedén megtréfálhatják az embert: sok virág első pillantásra teljesen másnak látszik, mint ami valójában. A vidám tavasz köszöntésére össze is gyűjtöttük a legérdekesebb fotókat, amiket mindenkinek érdemes megnéznie.

/1703/Tavas2017320141056Fotókon az albínó emberek hipnotizáló szépségehttp://www.life.hu/kult/20161124-albino-emberek-kulonleges-szepseget-orokitette-meg-julia-taitsyfotos.htmlElképesztő fotósorozatot készített Julia Taitsy, hogy bemutassa a társadalomtól sokszor elszigetelten élő albínó emberek szépségét. KultOrigoÍgy kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-vicces-fotosorozat-keszult-unatkozo-konyvesboltosokrol.htmlUnatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén. KultOrigoKáprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-igy-pozolnak-a-balerinak-budapesten.htmlDóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával. Kult--Így néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170224-akkor-es-most-fotok-a-hazibuli-cimu-film-sztarjairol.htmlA 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? KultOrigoRengeteg látogatót vonz a cancúni tengeralatti múzeum - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170222-rengeteg-latogatot-vonz-a-cancuni-tengeralatti-muzeum.htmlIgazi látványosság a cancúni tengeralatti múzeum, ami nem is csoda, hiszen már a meglátogatás módja is különleges: üvegfenekű hajóval, vagy búvárkodva tekinthetőek meg az életnagyságú szobrok. Kult--Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170220-vicces-fotok-mindennapi-elethelyzetekbol.htmlNéha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.