Gattyán György új sportágat alapított

Teqball Gattyán György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatón mutatkozott be az egyre népszerűbb magyar sporteszköz és sportág a Teqball. De hogy pontosan mi is ez, és hogyan kerül a képbe az ország egyik leggazdagabb embere Gattyán György, azt a videónkból megtudhatod. 

Gattyán György egy új sportágat alapított, mégpedig a Teqballt. Azt, hogy miben áll a sikere, és van-e esélye csatlakozni az olimpiai sportágakhoz, azt a Nemzetközi Teqball Szövetség másik alapítója, Huszár Viktor mesélte el nekünk.

Eltemették Berek Katithttp://www.life.hu/kult/20170325-eltemettek-berek-kati-szinesznot.htmlBerek Kati életének 87. évében, hosszan tartó betegség után, február 26-án hunyt el. Rajongói és a színészszakma képviselői március 24-én a Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára a Nemzet Színészét. A színésznőtől Székhelyi József, Bodrogi Gyula, Molnár Piroska, Mácsai Pál, Bánsági Ildikó, Galkó Balázs, Tordy Géza, Papadimitriu Athina és Jordán Tamás búcsúzott. Kult--Ez a különbség az extrovertáltak és introvertáltak közötthttp://www.life.hu/kult/20170312-ez-a-kulonbseg-az-extrovertaltak-es-introvertaltak-kozott-rajzokon.htmlTe tudod magadról, hogy az extrovertáltak vagy inkább az introvertáltak csapatát erősíted? Nos, ha eddig kétségeid lettek volna, most eloszlatjuk. Az alábbi jópofa rajzok alapján el fogod tudni dönteni, hová is tartozol. Kult-- Elhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes alapítójahttp://www.life.hu/kult/20170305--elhunyt-meggyes-roland-mohaman-a-happy-gang-egyuttes-alapitoja.htmlElhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes egyik alapító tagja - közölte vasárnap egy családtagja az MTI-vel. Kult--Jane Fonda és Nicole Kidman is megkapta a német Arany Kamera-díjathttp://www.life.hu/kult/20170305-jane-fonda-es-nicole-kidman-is-megkapta-a-nemet-arany-kamera-dijat.htmlJane Fonda életművéért, Nicole Kidman pedig a legjobb nemzetközi színésznőként kapta meg az Arany Kamera-díjat szombaton Hamburgban. Kult--Háry Estély - Gyönyörű felségével Győrfi Pál is részt vetthttp://www.life.hu/kult/20170226-hary-estely-gyonyoru-felsegevel-gyorfi-pal-is-reszt-vett.htmlAhogyan 2016-ban, úgy idén is részt vett Győrfi Pál és felesége a Magyar Állami Operaház rendezvényén, amelyet idén Háry Estélynek neveztek el. KultOrigoRendhagyó születésnap a Pesti Színházbanhttp://www.life.hu/kult/20170222-rendhagyo-szuletesnap-a-pesti-szinhazban-szasa-bargmannal.htmlA Szentivánéji szexkomédia és a Pesti Színház csapatának sikerült igencsak meglepnie a Vígszínház társulatával meghívott vendégként dolgozó orosz rendezőt, Alekszandr Bargmant. Bár a világhírű alkotó nyáron ünnepli születésnapját, mégis felköszöntötték az új bemutató főpróbahetén is.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.