Így nyílnak Japánban az akácfák: Fotó!

virág akácfa Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereted a tavaszt, a virágokat, a színekbe öltöző természetet? Ha igen, akkor mindenképp csodáld meg a legfrissebb galériánkat. 

Japánban a tavasz a legcsodálatosabb évszak, hiszen ilyenkor borulnak virágba a akácfák, színes köntösbe öltöztetve ezzel az utcákat. A gyönyörű virágok mesebeli hangulatba képesek repíteni bennünket, igazi melegséget költöztetve ezzel a szívünkbe.

Akácfa virágzás Japánban, az Ashikaga Parkban Forrás: ashikaga.co.jp

Emellett szintén tavasszal kerül megrendezésre a Nagy Wisteria Fesztivál is, amelynek az Ashikaga Park otthont. A helyszín különlegessége, hogy több mint 350 akácfával büszkélkedhet, valamint egy 80 méter hosszú alagúttal is, amely különleges fehérakáccal van borítva.

A parkban olyan fák is találhatóak, amelyek már elmúltak 150 évesek, vagyis a japán kulturális örökség részét képezik. Az alábbi fotókkal szeretnénk bemutatni azt a szépséget, amit valószínűleg élőben sem lehet megemészteni.

/1704/Ilyen201747161520

Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!

Csodás balerinák lepték el Budapest legszebb utcáit és emlékműveit, hogy a táncművészetet a magyar kulturális örökséggel ötvözve különleges fotók készülhessenek. Az eredmény önmagáért beszél: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.