Backstreet Boys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég új dallal tért vissza a 90-es évek kedvenc fiúbandája, a Backstreet boys. Most pedig ciki képekről köszönnek vissza ránk.

A hivatalosan 1993-ban alakult Backstreet Boys évekig volt a világ egyik legsikeresebb fiúbandája. Imádtuk őket, hangosan énekeltük a számaikat, és észre sem vettük, néha milyen nevetségesen is festettek. Lássuk hát egykori kedvenceinket!

/1704/Backs20174712404
Kanye West 29 milliót fizetett a Gyöngyhajú lányérthttp://www.life.hu/kult/20170403-29-milliot-fizetett-kanye-west-a-gyongyhaju-lanyert.htmlPresser Gábor beperelte az amerikai rappert, mivel az 85 másodpercet használt fel a Gyöngyhajú lányból. Végül peren kívül megegyeztek és most kiderült, hogy mennyit is fizetett hibájáért Kanye West. Kult--Elhunyt Tim Pigott-Smith színészhttp://www.life.hu/kult/20170408-elhunyt-tim-pigott-smith-szinesz-70-evesen.html70 évesen hunyt el Tim Pigott-Smith. A színészt pénteken reggel otthonában érte a halál. Kult--Így nyílnak Japánban az akácfák: Fotó!http://www.life.hu/kult/20170407-ilyen-gyonyoru-a-cseresznyefak-viragzasa.htmlSzereted a tavaszt, a virágokat, a színekbe öltöző természetet? Ha igen, akkor mindenképp csodáld meg a legfrissebb galériánkat. KultOrigoGyász! Elhunyt a híres színész-komikus, Don Rickleshttp://www.life.hu/kult/20170406-don-rickles-elhunyt.htmlMeghalt Don Rickles, a legendás amerikai színész-komikus. 90 éves volt, veseelégtelenség miatt hunyt el. Kult--Életének 80. évében elhunyt a magyar rádiós, Berta Bélahttp://www.life.hu/kult/20170407-elhunyt-a-magyar-radios-ujsagiro-berta-bela.htmlA többi között nívódíjjal és Rózsa Ferenc-díjjal is kitüntették alapos, precíz munkájáért Berta Béla rádiós újságírót, aki életének 80. évében elhunyt. KultThinkstockVisszatér Magyarországra Marcellina - Jó ügy mellett áll kihttp://www.life.hu/kult/20170406-visszater-magyarorszagra-marcellina-koncertjeivel-a-vakokat-segiti.htmlMarcellina a '80-as, '90-es évek sikeres énekesnője volt. Bejárta a világot, és most hazatér, hogy újra Magyarországon alkosson, és számára személyes jellegű, egyben nagyon fontos társadalmi szerepvállalásként indít jótékonysági koncertsorozatot „FEHÉR ÉJSZAKA" címmel. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.