Elhunyt a szegedi zenész, Szurdi Zsolt

zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek hajnalban elhunyt Szeged meghatározó zenei alakja, Szurdi Zsolt, jelentette be a testvére.

Hosszan tartó súlyos betegség után péntek hajnalban elhunyt a Szeged Városi Rock Klub, valamint a Gőzerő zenekar alapítója, Szurdi Zsolt. A gyászhírt a testvére jelentette be – írja a Délmagyar.

Forrás: Thinkstock

Elhunyt John Warren Geils Jr. világhírű gitáros http://www.life.hu/kult/20170413-eletet-vesztette-a-hires-gitaros-john-warren-geils-jr.htmlSok bejelentés érkezett a helyi rendőrséghez, mert többen is próbálták elérni Geilst, de nem jártak sikerrel. Ezért a helyi hatóság látogatott el az otthonához, ahol holtan találták a The J. Geils Band alapítóját.KultOrigoII. Erzsébet halála után ezt a forgatókönyvet követikhttp://www.life.hu/kult/20170413-ii-erzsebet-halala-utan-ez-lesz-a-forgatokonyv.htmlMár 65 éve uralkodik II. Erzsébet, nehéz elképzelni nélküle a királyi családot, de sajnos ő sem élhet örökké. Mivel nemsokára betölti a 91. életévét, már elkészült a pontos terv arra az esetre, ha a királynő távozna az élők sorából. Amint ez bekövetkezik, III. Károly királlyá válik. Kult--Stohl András megcsókolja a színpadon Szabó Kimmel Tamást a Passio XXI-benhttp://www.life.hu/kult/20170410-stohl-andras-megcsokolja-a-szinpadon.htmlSzabó Kimmel Tamás és Stohl András is szereplői a Passio XXI című darabnak, amelyben a színészek csókot váltanak a színpadon. A formabontó előadást Alföldi Róbert rendezte.KultOrigoElhunyt Tim Pigott-Smith színészhttp://www.life.hu/kult/20170408-elhunyt-tim-pigott-smith-szinesz-70-evesen.html70 évesen hunyt el Tim Pigott-Smith. A színészt pénteken reggel otthonában érte a halál. Kult--Ezek a legszebb magyar szerelmes filmekhttp://www.life.hu/kult/20170403-legszebb-magyar-szerelmesfilmek.htmlEnyedi Ildikó Arany Medve-díjjal kitüntetett különleges szerelmes filmje, a Testről és lélekről jelenleg is fut a hazai mozikban - és kiváló apropót szolgáltatott számunkra ahhoz, hogy listára gyűjtsük a neves elődeit, azaz a legfontosabbnak tartott és kedvenc hazai romantikus mozijainkat. KultOrigoKedvenc papjaink a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170403-kedvenc-papjaink-a-filmekben.htmlMár látható a mozikban Martin Scorsese nagyszabású új rendezése, a Némaság, amely Japánban tevékenykedő 17. századi hittérítőkről mesél – és amelynek kapcsán most listára gyűjtöttük a kedvenc filmhős egyházi személyeinket, papjainkat és szerzeteseinket. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.