Kézdy Luca baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemből kivágódó kocsi val ütközött frontálisan Kézdy Luca, ismert hegedűművészt, jazz-zenészt.

A Blikk információi szerint a baleset a Hűvösvölgyi úton történt, csütörtökön délután. Kézdy Luca a Facebookján is ír a történtekről.

"Ezek szerint van olyan, hogy valaki a szemközti sávból minden előjel nélkül atvagodik a túloldalra es szembetalal, bármennyire is próbáljuk elkerülni... a rendőr azt mondta, hogy ha Suzukiban ültem volna, a csomagtartóból szednek ki..megvédett az auto... miutan rajottem hogy még elek es ki tudok szallni az elso gondolatom volt, hogy nem tudok ott lenni ma a Mupaban... majd meséljetek a Snarkyről" - olvasható.

Medveczky Ilona áttetsző bodyban villantotthttp://www.life.hu/kult/20170422-medveczky-ilona-villantassal-megnyitotta-a-kalman-imre-teatrumot.htmlMedveczky Ilona öltözéke nem először döbbenti meg a nagyközönséget. Legutóbb a Story-gálán viselt meglepően sokat láttató ruhát, most pedig a Kálmán Imre Teátrum megnyitóján tett ki magáért. Kult--Elhunyt Tobi Smith brit zenészhttp://www.life.hu/kult/20170414-elhunyt-tobi-smith-brit-funkyzenesz.html46 évesen elhunyt az egyik legnépszerűbb brit funkzenekar billentyűse, a Jamiroquai egykori tagja Tobi Smith - jelentette a TMZ.com. Halála oka egyelőre ismeretlen. Kult--Eltemették Meggyes Roland Mohamanthttp://www.life.hu/kult/20170330-eltemettek-meggyes-roland-mohaman-zeneszt.htmlSzerda délután kísérték utolsó útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt 44 éves Meggyes Roland Mohamant. A búcsúztatóján kevesen – családja, zenésztársai és néhány rajongója – vettek részt. Kult--Eltemették Berek Katithttp://www.life.hu/kult/20170325-eltemettek-berek-kati-szinesznot.htmlBerek Kati életének 87. évében, hosszan tartó betegség után, február 26-án hunyt el. Rajongói és a színészszakma képviselői március 24-én a Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára a Nemzet Színészét. A színésznőtől Székhelyi József, Bodrogi Gyula, Molnár Piroska, Mácsai Pál, Bánsági Ildikó, Galkó Balázs, Tordy Géza, Papadimitriu Athina és Jordán Tamás búcsúzott. Kult--Gattyán György új sportágat alapítotthttp://www.life.hu/kult/20170328-gattyan-gyorgy-egy-uj-sportagat-alapitott.htmlEgy nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatón mutatkozott be az egyre népszerűbb magyar sporteszköz és sportág a Teqball. De hogy pontosan mi is ez, és hogyan kerül a képbe az ország egyik leggazdagabb embere Gattyán György, azt a videónkból megtudhatod. Kult--Elhunyt Joni Sledge énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20170312-elhunyt-joni-sledge-enekesno.htmlA We Are Family sláger énekesnőjét 60 évesen otthonában érte a halál. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.