Meghalt a Dallas szereplője, Quinn O'Hara színésznő

Forrás: AFP -
Quinn O'Hara Dallas színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Quinn O'Hara 76 éves volt. Halálhírét a Facebookon közölte egy barátja.

A színésznőt leginkább a Dallasból ismerhetjük, 7 részben szerepelt, Ashley Davidson szerepét játszotta. De olyan nagysikerű sorozatokban is szerepelt, mint Az Angyal, a San Francisco utcáin, a T.J. Hooker vagy a Baywatch. Utolsó szerepét 2005-ben játszotta a Las Vegas sorozat egyik részében.

Quinn O'Hara színésznő 1991-ben, az Only the Lonely című filmben Forrás: AFP

Társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet a mesebeli hercegnőkhttp://www.life.hu/kult/20170508-shannon-dermody-fotos-kepein-tarsadalmi-problemakra-hivjak-fel-a-figyelmet-a-mesebeli-hercegnok.htmlShannon Dermody fotográfus, a philadelpiai Antonelli intézet hallgatója meghökkentő fotósorozatot készített a mesék világa és a valóság szoros összefüggéseiről. KultOrigoAlain Delon Juliette Binoche-sal forgatja utolsó filmjéthttp://www.life.hu/kult/20170508-alain-delon-utolso-filmjet-forgatja.htmlAlain Delon utolsó filmjére készül, amelyben Juliette Binoche-sal játszik együtt. A 81 éves filmsztár a hétvégén beszélt terveiről a Liege-ben megrendezett nemzetközi bűnügyi filmfesztiválon.Kult--Szombaton búcsúzott a színpadtól Vári Éva színésznőhttp://www.life.hu/kult/20170507-vari-eva-szombaton-bucsuzott-a-szinpadtol-szineszno.htmlVári Éva színésznő szombat este búcsúzott ez a színpadtól, hogy végre pihenéssel tölthesse idejét.Kult--30 éves a Szomszédok, az ország legikonikusabb sorozata - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170505-30-eves-a-szomszedok.htmlA Szomszédok az egyik legkedveltebb és legismertebb sorozat volt, több mint tíz éven keresztül sugározta a Magyar Televízió. Május 7-én lesz 30 éve, hogy leadták az első részét. Kult--Usztics Mátyás nagy álma vált semmivéhttp://www.life.hu/kult/20170506-usztics-matyas-nagy-alma-valt-semmive-elete-utolso-eveiben.htmlA zöldfülű rendőrökről szóló, Végzős kezdők című sorozatnak nemcsak szellemi atyja, hanem producere, társírója, rendezője és főszereplője is lett volna, de az nem valósult meg. Kult--A főnök meg én meg a főnök előadásrólhttp://www.life.hu/kult/20170505-a-thalia-szinhaz-a-fonok-meg-en-meg-a-fonok-darab-bemutatojan-jartunk.htmlA Thália színház A főnök meg én meg a főnök című előadásán jártunk. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.