30 éves korában hunyt el Mary Tsoni, színésznő

halál színésznő Mary Tsoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között, ismeretlen okok miatt hunyt el Mary Tsoni, színésznő. 

Saját lakásában bukkantak rá a színésznő holttestére. Egyelőre nem tudni, hogy Mary Tsoni miért veszítette életét, azt viszont igen, hogy súlyos depresszióban szenvedett.

Mary Tsoni a Kutyafog című filmben Forrás: Kino International

A görög származású fiatal nő a leghíresebb szerepét a Kutyafog (Dogtooth) című drámában játszotta el, a film a cannes-i fesztiválon debütált 2009-ben.

Nagy sikert aratott, bezsebelte a legjobb idegen nyelvű film kategória Oscar-jelölését, és az Un Certain Regard fődíját is.

Gyászhír: Elhunyt Robert Miles

Az elektronikus zenéjével híressé vált Robert Miles mindössze 47 éves volt, fiatalon hunyt el. A halála okát pontosan nem tudni, de az nyilvános, hogy valamilyen betegség állt a tragédia hátterében. Olvass tovább itt...

Programajánló, május 11–14.http://www.life.hu/kult/20170508-programajanlo-majus-11-14-ig.htmlElképesztő programok várnak ezen a hétvégén is: bortúrák, hamisítatlan falunapok, lakberendezési szülinapi shopping, fenyővirág-fesztivál és még sok más. Összegyűjtöttük a kedvenceinket. Kult--Meztelenül önarcképeket készített Jasmin Meyer fotós (18+)http://www.life.hu/kult/20170510-meztelenul-onarckepeket-keszitett-jasmin-meyer.htmlJasmin Meyer fotós úgy döntött, elég az unalmas önarcképkeből, ő meztelenül mutatta be magát a világnak. Kult--Görögország combot, Lengyelország dekoltázst villantott az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20170509-a-2017-es-eurovizio-villantasai.htmlMíg Montenegro jelöltje egy döbbenetes helikopterezzéssel sokkolta Európát, addig a görög, A lengyel és az izlandi díva tündökölt a színpadon. Kult--Íme Montenegro döbbenetes előadása az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20170509-montenegro-a-2017-es-eurovizion.htmlMontengero indulója egy igazán különleges produkcióval készült a 2017-es Eurovízióra.Kult--Szombaton búcsúzott a színpadtól Vári Éva színésznőhttp://www.life.hu/kult/20170507-vari-eva-szombaton-bucsuzott-a-szinpadtol-szineszno.htmlVári Éva színésznő szombat este búcsúzott ez a színpadtól, hogy végre pihenéssel tölthesse idejét.Kult--Alain Delon Juliette Binoche-sal forgatja utolsó filmjéthttp://www.life.hu/kult/20170508-alain-delon-utolso-filmjet-forgatja.htmlAlain Delon utolsó filmjére készül, amelyben Juliette Binoche-sal játszik együtt. A 81 éves filmsztár a hétvégén beszélt terveiről a Liege-ben megrendezett nemzetközi bűnügyi filmfesztiválon.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.