Újabb fejlemény Diana haláláról: az autó egy roncs volt

Forrás: Wikipédia -
halál Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan napra pontosan 20 éve, hogy Diana hercegnő távozott az élők sorából. Halála körülményei a mai napig nem teljesen tisztázottak, folyamatosan derülnek ki újabb titkok a balesetről. Ezúttal arról számoltak be, hogy az autó, amelyben utazott egy roncs volt.

A párizsi Ritz hotel dolgozói nem foglalkoztak a figyelmeztetéssel, miszerint az autó, melyben később Diana utazott, nem biztonságos.

Diana 1997 augusztusában hunyt el egy autóbalesetben Párizsban, az Alma-rakpart aluljáróban. A hivatalos vizsgálatok során megállapították, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, őt vonták tehát felelősségre a hercegnő haláláért, de most újabb titokra derült fény.

Újabb részlet Diana hercegnő haláláról Forrás: Wikipédia

A fotográfus Pascal Rostain szerint a bérelt autó nem volt biztonságos. Új könyvében azt állítja, hogy a Ritz személyzetét figyelmeztették is Diana halála előtt két hónappal, hogy a kocsi nem alkalmas közlekedésre, mert egy felújított roncs, ami bármikor széteshet. A személyzet azonban nem foglalkozott a figyelmeztetéssel - írja a Metro.

Diana hercegnő élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét

Diana hercegnő lassan 20 éve halt meg, de még mindig derülnek ki titkok az életéről. Volt testőre most azt állítja, Diana még élhetne, ha megtartotta volna a testőrséget. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.