Robert Michael Morris színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 77. évében hunyt el Robert Michael Morris, színész. Rengetegen gyászolják a híres művészt. 

A 77 éves színészt holtan találták meg Kaliforniában, ám egyelőre azt még nem tudni, hogy mi áll a hirtelen halálának hátterében. Robert Michael neve sokaknak ismerős lehet, hiszen olyan sorozatokban láthattuk szerepelni, mint az Így jártam anyátokkal, A Visszatérés vagy a Will és Grace.

A kollégái mind jó szívvel gondolnak az egykori színészre, állításuk egy vidám természetű, jó ember volt, aki nem mellesleg kivételes színészi tehetséggel rendelkezett.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Morris-t sokan gyászolják, egyre többen tesznek közzé a távozásával kapcsolatos posztot a közösségi oldalakon - írta meg a The Hollywood Riporter.

Ma 47 éve lett öngyilkos a legendás bemondónő, Lénárd Judithttp://www.life.hu/kult/20170602-ma-47-eve-lett-ongyilkos-a-legendas-bemondono-lenard-judit.htmlAz első bemondónemzedék tagjai közé tartozott Lénárd Judit, aki lényével hamar meghódította a nézők szívét. Imádta az életet, 47 évvel ezelőtt mégis önkezűleg vetett véget a sajátjának. KultThinkstockÍme Salvador Dalí hírhedt Playboy-fotózása: (18+)http://www.life.hu/kult/20170601-nezd-meg-salvador-dali-es-a-playboy-kozos-kepsorozatat.htmlTudtad, hogy Salvador Dalí szerepelt a férfiak kedvenc nyuszismagazinában? Bármennyire is furcsán hangzik, ez megtörtént. A végeredmény pedig önmagáért beszél. Kult--Trey Ratcliff fotós Budapestre látogatott http://www.life.hu/kult/20170601-trey-ratcliff-fotos-budapestre-latogatott-es-fotosturat-szervezett.htmlMájus utolsó napján európai fotós körútjának keretében Budapestre érkezett Trey Ratcliff világhírű fotós és író. Trey meghívta a fotózás szerelmeseit egy közös sétára gyönyörű fővárosunkban és még extra tippeket is adott. KultOrigo22 érdekesség A Karib-tenger kalózai-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170531-huszonketto-erdekesseg-a-karib-tenger-kalozai-filmekrol.htmlMár látható a hazai mozikban is Jack Sparrow kapitány legújabb kalandja, azaz A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja, mi pedig ebből az alkalomból összegyűjtöttünk egy jó nagy adag érdekességet a sorozat eddigi filmjeiről és legújabb darabjáról. Kult--Elhunyt Roy Barraclough, színész http://www.life.hu/kult/20170601-eletet-vesztette-roy-barraclough-szinesz.html81 éves korában hunyt el Roy Barraclough színész. Rövid betegeskedés után érte utol a halál. KultThinkstockRoger Moore-nak szaftos magánélete volt: felesége barátnőjébe szeretett belehttp://www.life.hu/kult/20170601-roger-moorenak-szaftos-maganelete-volt.htmlLegendás színész volt Roger Moore, akinek magánélete is tele volt meglepő fordulatokkal. Annyi biztos, hogy a sztár mindig a szívét követte, így összesen négyszer házasodott. Utolsó szerelme például harmadik feleségének a barátnője volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.