fesztivál hétvége LUPA2017 program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége sem telhet el jobbnál jobb programok nélkül. Mutatjuk, hova érdemes menni a napokban, ha egy kis vidámságra és finom ételekre, italokra vágysz. 

IV. Visegrock

A koncertek és gasztronómiai találkozó helyszíne ismét a Dunakanyar legszebb pontja, Visegrád. Megannyi zenekar, műfaj és íz vár benneteket június 16-17-én pénteken és szombaton: Skorpió, P. Box, Tűzkerék XT, Tunyogi Péter emlékzenekar, Török Ádám és a Mini, Twin City, Rockin Rockcats.

Helyszín: Visegrád
Időpont: 2017. június 16-17.

IV. Visegrock a koncertek és gasztronómiai találkozó helyszíne (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ceglédi Laskafesztivál – Nemzeti vágta előfutam

Minden évben közel 60 főzőhelyen mérik össze a szakácsok és amatőr mesterek a tudásukat. A helyszínen ceglédi, Cegléd környéki és az ország több tájegységének híres-neves borászai teszik közszemlére arany, ezüst és országos hírű boraikat, sőt a kilátogatók egy tucat pálinkafőzde nedűit is megízlelhetik majd. Legyen az laskakóstolás, egy kellemes sörözés a szaletli alatt, népdal- vagy táncbemutató, délutáni gyerekműsor vagy éjszakai utcabál, bármire is van igényed, ezen a fesztiválon megtalálod, és egészen biztos, hogy kellemes emlékekkel térsz majd haza.

Helyszín: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Időpont: 2017. június 16-18.

Ceglédi Laskafesztivál Forrás: laskafesztival.hu

Kürtőskalács- és rétesfesztivál

A sok-sok kürtőskalács és rétes finomságon kívül remek programok várnak minden kicsit és nagyot, vetélkedők, játékok, nyeremények, tombola, szerencsekerék, vidámpark, kézművesvásár, sültek és egyéb étel-ital!

Helyszín: Kecskemét, Vadaskert előtti park
Időpont: 2017. június 17-18.

Kürtőskalács- és rétesfesztivál Kecskeméten (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.