társadalmi problémák előítélet Mucsi Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előítélet témájával foglalkozik egy magyar kisfilm, amely Mucsi Zoltán szereplésével került napvilágra. A videó hamar elkezdett terjedni a neten: szívhezszóló és nagyon tanulságos. 

"Sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok senkinek. Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegegenség, lidérces, messzefény". De jaj, nem tudok így maradni! Szeretném magam megmutatni, hogy látva lássanak..." - szólal meg Ady Endre verse a videóban.

Közben pedig Mucsi Zoltánt láthatjuk, aki az előítéletektől szenvedő embert jeleníti meg a felvételen. Egy szívszorító kisfilm, amely egy komoly társadalmi problémára szeretné felhívni a figyelmünket: ez pedig az előítélet.

A mindössze 2 perces film futótűzként terjed a neten, sokakat megérint és elgondolkodtat:

Amikor a csajok a keményebbek: ők a filmvászon legvagányabb akcióhősnőihttp://www.life.hu/kult/20170613-akciohosnok-a-filmvasznon.htmlMár látható a mozikban a Wonder Woman, amelyben Gal Gadot amazon hercegnőként jár élen a harcban és az akciózásban az első világháború idején, gyakran saját kezével megóvva a (szeretett) férfiakat. Ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük azon nőtársait, akik szinték emlékezetes és emblematikus módon kalandoztak a filmvásznon. Kult--90 éves lett Baranyi László, a Família Kft. Ferenc nagypapájahttp://www.life.hu/kult/20170614-90-eves-lett-baranyi-laszlo.htmlA 90. életévét töltötte be Baranyi László, akit a legtöbb ember a Família Kft.-ből ismer. Boldog születésnapot mindenki Ferenc nagypapájának! Kult--Programajánló június 14-18-ighttp://www.life.hu/kult/20170613-programajanlo-junius-14-18-aig.htmlEz a hétvége sem telhet el jobbnál jobb programok nélkül. Mutatjuk, hova érdemes menni a napokban, ha egy kis vidámságra és finom ételekre, italokra vágysz. KultThinkstock73 évesen hunyt el Anita Pallenberg, Mick Jagger és Keith Richards volt barátnőjehttp://www.life.hu/kult/20170614-73-evesen-hunyt-el-anita-pallenberg.htmlA Rolling Stones múzsája, Anita Pallenberg színésznő 73 évesen távozott az élők sorából. Az ismert sztár egy évig járt Brian Jones-szal, azután 13 évig Keith Richards barátnője volt, de a pletykák szerint Mick Jaggerrel is volt viszonya. Kult--Orrszarvú végzett a magyar ökológussal, Gyöngyi Krisztiánnalhttp://www.life.hu/kult/20170613-orrszarvu-vegzett-a-magyar-okologussal.htmlOrrszarvú végzett Gyöngyi Krisztiánnal, a magyar ökológussal, aki már évek óta az Akagera Nemzeti Parkban dolgozott, a rinocéroszok beszoktatását és a vadőrök kiképzését végezte. KultOrigoMeghalt Adam West, a Batman alakítójahttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-adam-west.htmlWest békében hunyt el Los Angeles-i otthonában leukémiában. 88 esztendős volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.