Így nézett ki Diana hercegnő, amikor nem volt kiöltözve - Fotó!

fotó Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, már lassan 20 éve, hogy Diana hercegnő távozott az élők sorából, de még mindig kerülnek elő olyan fotók és történetek, amiket eddig soha nem láttunk, vagy hallhattunk. Ezúttal egy olyan képeket hoztak nyilvánosságra a hercegnőről, amikor még Károly oldalán is sugárzott a boldogságtól.

Diana hercegnő és Károly házassága az elejétől fogva halálra volt ítélve, ezt már többször is hallhattuk. Már lassan 20 éve halt meg, de még mindig kerülnek elő olyan információk vagy képek, amikről viszont eddig még nem tudtunk. A hercegnő és Károly kapcsolata egyáltalán nem volt felhőtlen, de mégis volt olyan időszak, amikor jól érezték magukat egymás mellett.

Diana hercegnő sugárzik boldogságtól Forrás: Northfoto

Erről tanúskodnak a nemrég nyilvánosságra került exkluzív fotók, amin Diana hercegnő a királyi család néhány tagjával, és természetesen Károllyal látható. A hercegnő a képeken csak úgy sugárzik a boldogságtól, és nem ez az egyetlen, ami miatt értékesek ezek a felvételek. Dianát ugyanis ritkán láthattuk hétköznapi viseletben, ám ezeken a képeken egyáltalán nem királyi ruhába öltözött, viszont így is gyönyörű!

Diana és Károly Forrás: Northfoto
Elhunyt Brandon Rogers az America's Got Talent felfedezettjehttp://www.life.hu/kult/20170616-elhunyt-brandon-rogers-az-america-s-got-talent-felfedezettje.htmlA világ egyik legnépszerűbb tehetségkutatójában, az America's Got Talentben tűnt fel Brandon Rogers. A legjobbak közé kerülhetett volna. Kult--Meztelen balerinák táncoltak a városban: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170615-meztelen-balerinak-leptek-el-a-varosokat.htmlJordan Matter fotósorozatától mindenki teljesen megdöbbent: csodásat alkottak a meztelen balerinákkal.Kult--Szívszorító magyar kisfilm készült az előítéletekről http://www.life.hu/kult/20170614-mucsi-zoltan-szereplesevel-keszult-magyar-kisfilm.htmlAz előítélet témájával foglalkozik egy magyar kisfilm, amely Mucsi Zoltán szereplésével került napvilágra. A videó hamar elkezdett terjedni a neten: szívhezszóló és nagyon tanulságos. KultFotó: Szabó Gábor - Origo90 éves lett Baranyi László, a Família Kft. Ferenc nagypapájahttp://www.life.hu/kult/20170614-90-eves-lett-baranyi-laszlo.htmlA 90. életévét töltötte be Baranyi László, akit a legtöbb ember a Família Kft.-ből ismer. Boldog születésnapot mindenki Ferenc nagypapájának! Kult--Programajánló június 14-18-ighttp://www.life.hu/kult/20170613-programajanlo-junius-14-18-aig.htmlEz a hétvége sem telhet el jobbnál jobb programok nélkül. Mutatjuk, hova érdemes menni a napokban, ha egy kis vidámságra és finom ételekre, italokra vágysz. KultThinkstock73 évesen hunyt el Anita Pallenberg, Mick Jagger és Keith Richards volt barátnőjehttp://www.life.hu/kult/20170614-73-evesen-hunyt-el-anita-pallenberg.htmlA Rolling Stones múzsája, Anita Pallenberg színésznő 73 évesen távozott az élők sorából. Az ismert sztár egy évig járt Brian Jones-szal, azután 13 évig Keith Richards barátnője volt, de a pletykák szerint Mick Jaggerrel is volt viszonya. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.