Dobó Kata szerepel a Budapest Noir című filmben: nagyon dögös - Fotó!

Forrás: Origo Filmklub -
Dobó Kata Budapest Noir
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata is szerepel a Budapest Noir című filmben, melyet az azonos című Kondor Vilmos által írt regényből forgattak. Már ki is jött a film első előzetese, ami nagyon izgalmasra sikeredett, Kata pedig elképesztően dögös!

Budapest bűnökkel teli világát mutatja be a Budapest Noir detektívregény, és így természetesen az abból készült film is. Eddig csak fotókat láthattunk az adaptációból, de végre itt van az első előzetes is. Az alig néhány perces kisfilmből sok minden nem derül ki, de egyértelmű, hogy milyen hangulatú filmre számíthatunk. Annak persze, aki olvasta a könyvet nem lesz meglepetés a történet, de a film képi világa úgyis lenyűgöző lesz.

Dobó Kata is szerepel a Budapest Noir című filmben Forrás: Origo Filmklub

A filmben sok magyar sztárszínész kapott szerepet, a főszereplők Kolovratnik Krisztián és Tenki Réka, rajtuk kívül pedig feltűnik a filmben Kulka János, Kováts Adél, vagy éppen Dobó Kata, aki elképesztően dögös az előzetesben. Ugyan csak néhány másodpercre tűnik fel, egyből látszik, hogy mire számíthatunk majd tőle, de a többiek sem okoznak csalódást.

Horrorisztikus sorozat: vért könnyező fiú és csecsemő fölött lebegő szellem - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170628-horrorisztikus-sorozat-a-regi-idokbol.htmlMindig élvezetes a régmúlt időkből fennmaradt fotókat nézni, ám ez a sorozat közelebb áll a borzongáshoz. A képek olykor egyszerűen sokkolóak, máskor pedig kiráz tőlük a hideg! Kult--Michael Nyqvist 56 évesen meghalthttp://www.life.hu/kult/20170628-michael-nyqvist-meghalt.html56 évesen elhunyt Michael Nyqvist, aki a többi között játszott a Tetovált lányban, valamint a John Wickben is. Kult--A filmvászon legütősebb lány- és legénybúcsúihttp://www.life.hu/kult/20170626-masnapos-pasik-ronda-ugyek-es-csajok-hajnalig-a-filmvaszon-legutosebb-lany-es-legenybucsui.htmlMár látható a mozikban a Csajok hajnalig, amelyben Scarlett Johansson és barátnői keverednek mindenféle súlyos kalandokba egy lánybúcsú alkalmából — rácsatlakozva ezzel egy utóbbi időben nagyon felkapottá váló filmes trendre. Aminek most bemutatjuk a legemlékezetesebb példáit, azaz következzenek a kedvenc mozis lány- és legénybúcsúink! Kult--Hihetetlen házit adott diákjainak a magyartanárhttp://www.life.hu/kult/20170627-ezt-a-hazit-adta-diakjainak-a-magyar-tanar.htmlA nyári szünet megkeserítője a kötelező olvasmányok, és a rengeteg házi feladat. Egy magyartanár azonban gondolt egyet, és inkább egy listát adott fel a diákjainak arról, milyen éleményeket ne hagyjanak ki a nyáron. KultThinkstockFüstölt a Reggeli stúdiójahttp://www.life.hu/kult/20170627-rtl-klub-reggeli-fust.htmlÉlő adásban füstölt a stúdió az RTL Klub Reggeli című műsorában. Kult--Programajánló július első hétvégéjérehttp://www.life.hu/kult/20170626-programajanlo-julius-elso-hetvege.htmlTanácstalan vagy, merre indulj el a hétvégén? Csak annyit tudsz, hogy szeretnél kikapcsolódni, hogy szeretnél egy jót mulatni jó társaságban, istenien finom ételek és italok mellett? Akkor ez a programválogatásunk most neked szól! Figyelj csak! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.