Ez volt Jess Glynne különleges kérése a VOLT Fesztiválon

Forrás: Getty Images/2016 Brian Feinzimer/Brian Feinzimer -
Jess Glynne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jess Glyne a szigetországból érkezett a Volt Fesztiválra. 2014-ben a Clean Bandinek énekelte a Rather Be című dalt, amivel rögtön Grammy-díjat is nyert. Felkérték az angol Voice mentorának, de visszautasította. A Volt Fesztiválon azt is megkérdeztük tőle, hogy mennyire szereti a szelfit kérő rajongókat.

Zacher Gábor szerelmével, Mónival bulizott a Volt fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-zacher-gabor-szerelmevel-fesztivalozott.htmlZacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlItt a 25. VOLT Fesztiválhttp://www.origo.hu/kultura/20170626-itt-a-25-volt-fesztival-sorpon.htmlSopronnak olyan a VOLT Fesztivál, mint Riónak a karneválhttp://www.origo.hu/kultura/20170623-25-volt-fesztival-interju-fulop-zoltannal-es-lobenwein-norberttel.htmlItt a VOLT Fesztivál himnuszahttp://www.origo.hu/kultura/20170607-volt-fesztival-himnusz.htmlTelekom VOLT Fesztivál: itt a hivatalos aftermoviehttp://www.origo.hu/kultura/fesztival/20161111-megjelent-a-volt-fesztival-hivatalos-aftermovieja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.