Martin Landau meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martin Landau 89 éves volt. Az Oscar-díjas színész tanította Jack Nicholsont, és ő volt a legjobb barátja James Deannek. 

Martin Landau július 15-én halt meg egy Los Angeles-i kórházban. A hírről a Hollywood Reporter számolt be.

Landau korábban úgy nyilatkozott, hogy "meghalt volna", ha el kell játszania Spock szerepét a Star Trek mozikban, így visszautasította az ajánlatot. Rosszul tette, ugyanis a szerepet elvállaló Leonard Nimoy világsztár lett Spocknak köszönhetően.

Martin Landau Forrás: Getty Images/ Mike Coppola

Háromszor jelölték Oscar-díjra. 1994-ben aztán meg is nyerte a szobrocskát. Tim Burton filmjében, az Ed Woodban Lugosi Bélát alakította.

Meghalt Devon Matthews amerikai rádiós, énekes http://www.life.hu/kult/20170716-meghalt-devon-matthews-amerikai-radios-enekes.htmlDevon Matthews haláláról egyelőre annyait tudni, hogy rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni.Kult--Meghalt a The Walking Dead egyik munkatársahttp://www.life.hu/kult/20170715-meghalt-a-the-walking-dead-munkatarsa.htmlTapasztalt kaszködőr volt John Bernecker, aki nem először dolgozott együtt a The Walking Dead stábjával. Az új évad forgatásán hat métert zuhant. A kórházban belehalt sérüléseibe. KultOrigoMeghalt Schubert Éva http://www.life.hu/kult/20170711-meghalt-schubert-eva-szineszno.htmlBudapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala sajtóközleményben tudatta, hogy meghalt Schubert Éva. A színésznő 86 éves volt. Kult--Michael Nyqvist 56 évesen meghalthttp://www.life.hu/kult/20170628-michael-nyqvist-meghalt.html56 évesen elhunyt Michael Nyqvist, aki a többi között játszott a Tetovált lányban, valamint a John Wickben is. Kult--Meghalt Dukay Nagy Ádám író, költőhttp://www.life.hu/kult/20170623-meghalt-dukay-nagy-adam-iro-kolto.htmlJúnius 21-én meghalt Dukay Nagy Ádám költő, író. A hírt a barátai közölték a közösségi oldalon. Kult--Meghalt Fred J. Koenekamp Oscar-díjas operatőrhttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-fred-j-koenekamp-oscar-dijas-operator.htmlOlyan filmek operatőre volt, mint a Pokoli torony, a Pillangó, vagy A tábornok. 94 éves volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.