A vizes vb sportolóinak legviccesebb pillanatai: Galéria!

FINA 2017 vizes vb galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizes világbajnokság nem vicc, mégis vannak olyan pillanatai, amelyeken nem lehet nem nevetni. 

Ahány ház, annyi szokás, de az biztos, hogy egy koncentráló embernél viccesebb látvány nincs a Földön. Hiszen az illető ilyenkor minden energiájával egy feladatra összpontosít, kizárva ezzel a körülötte lévő világot.

Ilyenkor azzal sem törődünk, hogy milyen arcokat vágunk, esetleg milyen testtartásokat veszünk fel, így pedig nem csoda, hogy időnként humoros felvételek készülnek. Elhoztuk nektek a 2017-es vizes vb legviccesebb fotóit, amelyeken jól elkapott pillanatokat és koncentráló sportolókat láthattok.

/1707/Ezek_2017728144612

Aputestű úszómester mentette meg a vizes vb-t

"Baywatch 2.0 ma délelőtt, Budapesten" - ezzel a szöveggel kommentelte az Eurosport azt a felvételt, ami a habtestű úszómesterről készült a vizes vébén. A férfi észrevette, hogy a vízben maradt egy úszósapka, és azt is felmérte, hogy amíg az ott lebeg, nem fog elkezdődni a következő szám. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.