Életét vesztette Ty Hardin, színész

halál Ty Hardin színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ty Hardin halálát a felesége, Caroline közölte a nagyérdeművel.

Augusztus 3-án veszítette életét Kaliforniában Ty Hardin, színész. A halálhírt a felesége, Caroline erősítette meg, és hozzátette: egyelőre nem tudni mi okozta a híresség halálát.

A westernfilmek sztárja 87 évesen távozott, rengetegen gyászolják. A hírek szerint szinte csak a véletlennek köszönhette, hogy híres színész lett belőle. Állítólag egy ügynök figyelt fe rá egy Halloween-partyn, ahol cowboy jelmezben szórakozott, ennek köszönhetően került be a Paramounthoz.

Így nézett ki Ty Hardin a híres sorozatban Forrás: Warner Bros.

Ebből kifolyólag többnyire western filmekben és sorozatokban láthattuk, de írt egy könyvet is, Cowboys Up: "Armageddon" címmel. Legtöbben a Bronco című sorozathoz kötik, de a Halál 50 órája című filmmel is nagy hírnévre tett szert.

Fesztivál-időutazás: a Sziget anno és napjainkban http://www.life.hu/kult/20170806-igy-szigeteztek-regen-es-most.htmlA Sziget Fesztiválnak is van múltja. Te tudod, miből nőtte ki magát? Kult--A vizes vb sportolóinak legviccesebb pillanatai: Galéria!http://www.life.hu/kult/20170729-ezek-a-vizes-vb-legviccesebb-pillanatai.htmlA vizes világbajnokság nem vicc, mégis vannak olyan pillanatai, amelyeken nem lehet nem nevetni. Kult--Meghalt az eredeti Godzillát alakító japán színészhttp://www.life.hu/kult/20170808-meghalt-az-eredeti-godzillat-alakito-japan-szinesz-nakadzsima-haruo.htmlMeghalt 88 éves korában Nakadzsima Haruo, az első, 1954-es Godzilla-film címszerepét alakító japán színész.Kult--Felismered a '90-es és a 2000-es évek népszerű együtteseit? - Kvízhttp://www.life.hu/kult/20170723-felismered-a-90-es-es-a-2000-es-evek-nepszeru-egyutteseit.htmlMennyire vagy jó a '90-es és a 2000-es évek zenéiben? Emlékszel még a legnépszerűbb popdalok előadóira? Bár manapság keveset hallunk ezekről a bandákról, néhány éve, még mindenki róluk beszélt. Felismered őket? Töltsd ki a kvízünket! Kult--Így nézne ki Michael Jackson plasztikai műtétek nélkül - Fotóhttp://www.life.hu/kult/20170807-igy-nezne-ki-michael-jackson-plasztikai-mutetek-nelkul.htmlMichael Jackson elképesztően tehetséges zenész volt, és a plasztikai műtétek megszállottja. Annyiszor operáltatta meg magát, hogy teljesen elvesztette valódi arcvonásait. Így nézett volna ki 50 évesen, ha nem feküdt volna sosem ké alá. KultOrigoPécsi Ildikó szerepajánlatot kapotthttp://www.life.hu/kult/20170806-pecsi-ildiko-szerepajanlatot-kapott-gyogyir-lehet-szamara.htmlEgyre rosszabbul viseli Pécsi Ildikó a családi botrányokat, a harcot volt menyével Pártos Csillával és hogy nem láthatja - már felnőtt - unokáját sem. Most azonban talán megvan a gyógyír, amitől jobban lehetne a 77 éves művésznő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.